Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe nad 400 eur (za dostave od 8-16h)

 

Kopalniški dodatki kot božična darila

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Razmišljate o idejah za božična darila za svoje najdražje? Pomagali vam bomo, da decembrski prazniki ne bodo stresni, ko gre za nakup daril. Pripravili smo vam seznam idej za darila iz kolekcije kopalniških dodatkov, ki vam bodo v pomoč za letošnja božična darila.

Popolno darilo tako zanjo kot zanj


V JYSK-u imamo velik izbor kopalniških setov, ki so na voljo v različnih dizajnih in vključujejo dozirnike tekočega mila, lončke za zobne ščetke in toaletne ščetke.


Glede na vaš proračun se lahko odločite za posamezen dodatek ali celoten set.

Ideje za darila za razvajanje

Kopalniški dodatki so pogosto spregledani pri dodatkih za dom. Kopalnice imajo toliko potenciala in lahko postanejo vaša zatočišča, kjer se lahko sprostite od vsakodnevnega stresa.

Dišeča olja, valjček za obraz, blazinice za čiščenje za ponovno uporabo in ostali manjši kopalniški dodatki prinašajo posebno veselje ob vsakodnevni negi telesa in obraza. Ti mali izdelki za nego so lahko popolno božično darilo za nekoga, za katerega mislite, da si zasluži razvajanje.

Dobra ideja je, da ustvarite personalizirano darilo za prijatelja ali družinskega člana z darilno košaro na temo spa in velnesa. Spodaj si oglejte izbor izdelkov, ki jih lahko izberete za svojo darilno košarico. 

Klasična darila primerna zanjo in zanj

Brisače so klasično božično darilo, saj se jih uporablja vsak dan, komplet brisač iz iste serije pa je čudovit za enoten izgled kopalnice. 


V vašem domu uporabljate verjetno kar nekaj brisač, vsaj eno manjšo imate v kuhinji ob kuhinjskem koritu, v vseh toaletnih prostorih in kopalnici, kjer imate večje brisače za brisanje po tuširanju in umivanju las. Izberite še ustrezno kopalniško preprogo in vaše darilo bo olepšalo kopalnico prejemnika darila.

Izvedite več

Izpostavljamo: kolekcije brisač

Izpostavljamo: kolekcije brisač

Ustvarite wellness oazo v vaši kopalnici

Ustvarite wellness oazo v vaši kopalnici

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Vnesite poletno vzdušje v vašo kopalnico

Vnesite poletno vzdušje v vašo kopalnico