Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Čudovita terasa udobja z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Čudovita oaza udobja na terasi z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: cvetlični lonci in korita, pleteni izdelki, ureditev terase in balkona, lanterne

Cvetlični lončki in laterne so prisotni povsod, tako v dnevnih sobah, jedilnicah, kot tudi na terasah in balkonih. Dodajajo tako eleganco kot prefinjenost k ureditvi prostora, so pa tudi čudovite naravne dekoracije. V svetu se pojavlja trend, ki izpostavlja ročno pletenje, ki se sedaj širi tudi v zunanje prostore. Ti izdelki, ki izgledajo kot ročno pleteni, prinašajo življenje na terase in balkone s svojo kakovostjo tekstur, prefinjenim videzom, hkrati pa so odlična dekoracija. 

Videz ročno pletenih cvetličnih loncev gre lepo skupaj s serijo pohištva BEDER, ki ima prav tako prepletene trakove na sedalnih in hrbtnih delih.

Čudoviti pleteni cvetlični lonci za teraso ob vrtnem pohištvu


“Ročno pleteno” ni nujno, da pomeni, da je izdelek iz vrbja ali ratana. Tako da lahko kombinirate kose iz različnih pletenih materialov in barv, da ustvarite lepe kotičke na vrtu, balkonu ali terasi. Na fotografiji smo skombinirali cvetlični lonec SVANE iz vodoodpornega umetnega ratana in s cvetličnim loncem SANSEBIE v materialu kubu ter  v sivi barvi in lanterno iz bambusa EGEHJORT.

Več izdelkov iz kategorije vrtne lanterne?

Pleteni cvetlični lonci in lanterna na terasi


Spremenite vaš balkon ali teraso v privatni kotiček trenda pletenih izdelkov. Cvetlični lonci in korita v naravnem videzu skupaj z rožami in zelišči izgledajo odlično. Priporočamo baziliko, origano in rožmarin, da imate vedno sveže začimbe pri roki. In še kakšno trajnico, kot je na primer sivka, saj lepo diši in ima čudovite cvetove. 

Pleteni cvetlični lonci in korita  z lanternami na terasi doma


V toplih poletnih večerih, o katerih vsi sanjamo, lahko uživate v igrivih sencah in svetobah, ki sijejo iz lanterne BRUSHANE. Udobno se namestite s skodelico kave/kozarcem pijače in uživajte. 

V JYSK-u vam želimo čudovito sezono uživanja na prostem!