Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Miza z darilnim papirjem, božične dekoracije in darila

Ideje za adventna darila

Datum:

Kategorija: Božič

Tags: božična darila, advetna darila, advetni koledar, ideje za božična darila

December je mesec čakanja na božič, tako za otroke kot odrasle. Odvijanje majhnega darilca na prav vsak decembrski dan bi lahko malo olajšalo pričakovanje božiča tudi najbolj nepotrpežljivim. A je kar težko najti 24 majhnih daril v adventnem koledarju. Zakaj si torej ne bi malo olajšali iskanje darilc in namesto tega na vsako od štirih adventnih nedelj podarili štiri večja darila? Tako boste morda našli tudi kakšno bolj uporabno darilo.

 

Pripravili smo seznam cenovno ugodnih predlogov za adventna nedeljska darila za vaše otroke, partnerja, prijatelja in starše. 

Adventna darila za otroke

Predvsem starejši otroci bodo bolj cenili štiri večja darila v primerjavi s 24 majhnimi darili v adventnem koledarju. Tako jih lahko še bolj razveselite in jim podarite nekaj, kar je tudi uporabno. 


Če ne želite biti povsem racionalni, presenetite otroke z nečim bolj nenavadnim, božičnim ali preprosto srčkanim darilom. 


Adventna darila za vašega partnerja

Vaš partner si zagotovo zasluži dodatno pozornost v najbolj delovnem mesecu v letu. Pomagajte mu pri razvajanju z nekaterimi od teh idej: 


Ali pa jim podarite darilo, ki pokaže, da cenite, kdo in kaj je: vaš angel varuh, vaš zasebni kuharski mojster, izreden organizator hiše ali svetla točka vašega življenja. 


Poiščite več idej za darila.

Adventna darila za vaše prijatelje

December je idealen mesec, da svojim prijateljem pokažete, kako zelo vam je mar za njih. Povejte jim tudi, da v zameno ne pričakujete ničesar. 


Adventna darila za vaše starše

Morda so vaši starši tisti, ki vam običajno podarijo darila, a jih lahko tudi vi letos podarite njim. Vaša mama in oče bosta zagotovo cenila vašo darežljivost. Lepa darila so lahko stvari, ki jim olajšajo življenje ali ga naredijo varnejšega. Lahko si poskusite omisliti temo in poiščite nekaj daril, ki se prilegajo drug drugemu, na primer vaza in nekaj umetnih rož ali svečnik za čajne svečke in nekaj LED čajnih svečk.

 
Uživajte v adventnih nedeljah!