Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 400 eur ali več (za dostave od 8-16h) do 31. 3. 24

 

Knjižne police oz. poličniki s policami v barvi hrasta in pisalna miza v barvi hrasta v dnevni sobi

Izpostavljamo: serija pohištva TRAPPEDAL

Serija pohištva TRAPPEDAL je zelo priljubljena v JYSK-u. Če ste ljubitelj/ica ravnih linij in kombinacije kovine ter lesa, vam je ta serija pohištva pisana na kožo. Serija je oblikovana lahkotno, elegantno ter preprosto. Pa še kupci jo obožujejo.*  

V seriji TRAPPEDAL je na voljo več izdelkov, najprej vam bomo predstavili pisalno mizo ter dva poličnika s petimi ali sedmimi policami.  O ostalih izdelkih te serije izveste na koncu bloga.

Poličnik TRAPPEDAL s petimi policami 

Pisalna miza s poličnikom in stolom v pisarni


Poličnik TRAPPEDAL s petimi policami je visok le 109 cm. Izdelan je iz okrasnega furnirja in prašno lakirane kovine v črni barvi. Primeren je za prostore, kjer želite doseči odprtost in eleganco. Širok je 70 cm in je idealen za shranjevanje ali za razstavo manjših stvari. Naši kupci so ga ocenili s 4,5 zvezdicami na JYSK.si in na JYSK.fi je eden izmed kupcev zapisal:

“Danska eleganca je najboljša - skoraj Bauhaus” (ocenil jo je s 5 zvezdicami).

Poličnik TRAPPEDAL s sedmimi policami 

Polica z različnimi možnostmi shranjevanja škatlami ali košarami


Poličnik s sedmimi policami je zelo visok in meri kar 178 cm. Je idealen kot knjižna polica, kamor lahko shranite veliko knjig, poleg tega pa je na njem dovolj prostora še za kakšno vazo, lučko ali dekoracije. Poličnik je prejel povprečno oceno kupcev 4,7 na JYSK.si. Kupec je na JYSK.bg zapisal:

“Lep, moderen in enostaven za sestavljanje” - in izdelku dal oceno 5.

Pisalna miza TRAPPEDAL  

Pisalna miza z dvema policama pod mizno ploščo

 
Pisalna miza TRAPPEDAL je manjša in tako primerna za kotičke sob, kamor ne morete postaviti običajne pisalne mize. Kljub majhnosti pa lahko nanjo postavite svoj prenosni računalnik, namizno svetilko in manjšo dekoracijo – potrebujete še kaj? Predalnik lahko postavite pod desno ali levo stran mize. Na JYSK.nl jo je eden izmed kupcev ocenil s 5-timi zvezdicami ter zapisal komentar: 

“Je ljubka,manjša, pisalna miza, kamor lahko postavim prenosnik in delam od doma, hkrati pa izgleda čudovito v moji dnevni sobi…”

Še več kosov pohištva iz serije TRAPPEDAL vseskozi dodajamo v asortiman


Od konca julija 2020 in  2021 se je naša serija pohištva TRAPPEDAL povečala in ne obsega le pisarniškega pohištva. Serija se je razširila z omarico, TV omarico, poličnikom, klubsko mizico, nočno omarico , vitrino, barsko mizo in dvema predalnikoma, tako da si boste lahko s to kolekcijo opremili tudi dnevno sobo. Ne dvomimo v to, da boste tudi kupci lepo sprejeli nove kose pohištva.

Poznate izdelke iz serije TRAPPEDAL? Povejte vaše mnenje o izdelkih v komentarju spodaj.

Poglejte tudi naše ostale serije izdelkov: industrijski stil serije DOKKEDAL, serija v kovinskem stilu VIRUM, pohištvo iz bambusa serije VANDSTED in serija elegantnega belega pohištva NORDBY.

* Ocene izdelkov so iz sledečih držav JYSK NORDIC: Danske, Švedske, Norveške, Finske, Poljske, Češke, Madžarske, Slovaške, Nizozemske, Slovenije, Združenega kraljestva, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Ukrajine, Romunije, Bolgarije, Grčije, Belgije in Irske. 

 

Izvedite več

Mini preobrazba domače pisarne

Mini preobrazba domače pisarne

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma