Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi vrtnega pohištva s popusti do 40%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Dnevna soba s sedežno garnituro v sivi barvi in okrasne blazine v oranžni, sivi in zeleni barvi

Kako urediti dom, ki vam pomaga napolniti baterije

Vaš dom naj bi bil tudi zatočišče – ​​kraj, kjer se počutite sproščeno in varno. Toda ali vam uspe ustvariti temelje za sproščujoče vzdušje v našem domu? V blog zapisu vam bomo prikazali, kako so lahko notranje dekoracije vir miru in lajšanja stresa. Upamo, da vam bodo ideje pomagale k vašemu mirnejšemu vsakdanjiku.

Osredotočite se na tisto, kar vas sprošča

Če želite ustvariti majhno oazo miru v vašem domu, morate razmisliti o tem, kaj vam lahko doprinese k temu, da si napolnite baterije. 

Zdi se nam, da je dobra ideja, da ohranite osnovne barve doma v nevtralnih tonih. Stene in pohištvo naj bodo v belih, sivih, rjavih in zemeljskih tonih.

Siva zofa z zeleno okrasno blazino in blazino s cvetličnim vzorcem


Nato lahko poživite prostor s tekstilnimi izdelki v živahnejših barvnih tonih ali s pleteno košaro z nekaj pisanimi detajli, kot je na primer košara DAHL. 

Preberite več o tem, kako lahko s preprogami, odejami in okrasnimi blazinami ustvarite hygge vzdušje v vašem domu.

Pletena košara z detajli v oražni, črni in beli barvi


Stenska omarica MALLING je odličen primer pohištva v nevtralni barvi. Na omarico lahko odložite in razstavite vaše ljube stvari ali dekoracije, ki vam pomagajo k sprostitvi in polnjenju baterij. 

Bela stenska omarica s steklenimi vratci, kamor lahko postavite na ogled dekoracije


Če boste imeli vam ljube stvari vedno na ogled v omarici, boste bolj nagnjeni k njihovi uporabi. Lahko so te stvari karkoli, kar vas spomni na oddih: vaš dnevnik, slike, ki vas navdihujejo, volna in pletilke, dišeče sveče ali knjige.

Okrasite dnevno sobo s toplimi dekoracijami

Dnevna soba je srce doma, prostor za sprostitev in druženje z najbližjimi. Dnevna soba bi tako morala imeti dovolj prostora za sedenje, zato poskrbite za velik kavč ali več sedežev.


Ne pozabite si ustvariti tudi mirne kotičke v svojem domu, kjer lahko sami uživate v danem trenutku. Izberite udoben fotelj, kot dodatne sedeže pa majhen stolček ali tabure, ki ju lahko uporabite tudi kot odlagalne površine.

Tabure v umazano beli barvi z zeleno odejo in siv stolček s knjigo in skodelico
Odeja KARVE 130x170 zelena
13,50/kos.
Do prodaje zalog

 

Majhni detajli so lahko dovolj, da vaš dom iz dolgočasnega spremenite v veselega in prijetnega. Bistvene so majhne podrobnosti. 

Pletena košara z odejo krpanko v oražni barvi


Napolnite svojo dnevno sobo z mehkimi tekstilnimi izdelki, kot je odeja krpanka VALMUE, in naredite kavč še bolj vabljiv z veliko pisanimi okrasnimi blazinami. 

Kup okrasnih blazin: v vijolični, zeleni barvi ter s cvetličnim vzorcem


Poglejte, kako uredite dom na svoj način in mu pustite svoj pečat.

Vzemite si čas zase

Vsakdo si zasluži oddih od vrveža vsakdanjega življenja. Za nekatere je to čas samo zase, za druge pa to pomeni biti s prijatelji in družino. 


Ustvarite prijetno vzdušje s skodelico vročega čaja ali kave in v posodico dodajte nekaj svojih najljubših prigrizkov. Postrezite čaj v ljubkem čajniku GAUTE in uživajte v skodelicah HALFDAN. Uporabite okrasni pladenj GERNER in napolnite sklede SIMON z okusnimi dobrotami. 


Uležite se na sedežno garnituro in se ovijte z odejo ter uživajte ob dobri knjigi, podcastu, TV-seriji ali prijetnem pomirjujočem dremežu. 


Ko ste na letalu, morate najprej nadeti svojo masko, preden pomagate drugim. To lahko uporabite kot metaforo za vse vidike vašega življenja. Poskrbeti morate zase, preden lahko poskrbite za koga drugega. Zato si ustvarite dom, ki vam bo pomagal napolniti baterije – in si vzemite čas zase. To je pomembno je za vsakogar od nas. 

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi