Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Super dnevi: Prihranite do 60% na pisarniške stole in mize, vzmetnice, okrasne blazine, posteljnino...

Klik do akcij
Stopnišče s preprogo, steklenimi skledami, cvetličnimi lončki, zložljivimi škatlami, umetnimi rastlinami, odejami s cvetličnimi vzorci in blazinami

Kolekcija Nordic Mood prinaša pomladno vzdušje

Datum:

Kategorija: Kolekcije Nordic Mood

Tags: nordic mood, dekoracije, novi izdelki

V JYSK-ovi novi kolekciji Nordic Mood se veselimo pomladi in svetlejših dni. Temperature so še vedno nizke, vendar so drevesa že začela brsteti in sončni žarki nežno svetijo po preprogi v dnevni sobi.

Letošnja zima je že kar predolga, vendar je pomlad že skoraj tu. Živahna JYSK-ova kolekcija Nordic Mood je na voljo v spletni trgovini od konca januarja.

Pletena polica z barvnimi cvetličnimi lončki


Nova kolekcija je ljubka in spominja na pomlad s toplimi barvami, mehkimi odejami in blazinami s cvetličnimi potiski ter praktičnimi škatlami, ki so hkrati tudi dekorativne," pravi Tina Nymann, nabavnica kategorije za izdelke za dom v podjetju JYSK. 

V svoj dom vnesite pomladno vzdušje

Kolekcija vas vabi na prijetno preživljanje časa v dnevni sobi. Umetne rastline KALLE so na voljo v treh različnih barvah, ki se ujemajo z zgodnjimi spomladanskimi barvami, in se popolnoma prilegajo cvetličnemu lončku TIM. In kaj bi se lahko zdelo bolj spomladansko in razigrani kot okrasna blazina in odeja FLORA? Podoben cvetlični vzorec je na voljo tudi na posteljnini v  zelenim odtenku. Preberite več o tem v blogu o novih posteljninah.

Stopnišče z odejo krpanko s cvetličnim vzorcem in okrasno blazino ter tremi cvetličnimi lončki


Tople in harmonične barve, kot jih vidite v skledah JONAS, so značilne za novo kolekcijo. JONAS je na voljo v rumeno-oranžni, sivi in ​​vijolični barvi ter v dveh različnih velikostih. Poglejte, kako se ljubki vzorec odraža na polici, ko svetloba pade skozi steklene sklede. 

Barvne sklede na stopnišču


Sklede JONAS imajo rahel retro pridih in ravno tako tudi zljožljive škatle MILAS. Na voljo so v nežni zeleni, koralni in rjavo-sivi barvi.

Zložljive škatle z umentnimi rastlinami


”Škatle so zelo pratične za uporabo, hkrati pa tudi dekorativne v kombinacijami z umetnimi rožami KALLE. Svetle barvne kombinacije me spominjajo na dolgo pričakovano pomlad,” razloži Tina Nymann.

O kolekciji Nordic Mood

Štirikrat letno naš oddelek za razvoj in dizajn izbere izdelke za trendovsko kolekcijo z imenom Nordic Mood.

Kolekcija Nordic Mood je na voljo od 26. januarja na spletu, v JYSKovih trgovinah pa od 2. februarja.