Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 31. 10. na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 330 eur ali več

DODATNI 10% popust do 18. 10. Tudi na že znižane izdelke.
Trosed ali dvosed LIMHAMN v skandinavskem stilu

LIMHAMN: nov stilski kos pohištva za vašo moderno dnevno sobo

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: zofa, dvosed, trosed, pohištvo, dnevna soba

S ponosom vam predstavljamo novega člana našega asortimana pohištva: dvosed/trosed LIMHAMN.

Je odličen kos pohištva, ki pripada jesenskemu trendu, ki smo ga poimenovali MISLEC. Trend poudarja klasičen minimalizem skandinavskega bivanja. Na voljo so modra, siva in črna barva brez kontrastov, ki bi motili vaše misli. Brezčasni elegantni odtenki združijo zimzelene in sodobne pridihe ter ustvarijo prijetno vzdušje.
 


Trend je osredotočen na čiste geometrijske elemente ter omogoča prostor za razmišljanje s sodobnim skandinavskim pristopom. 

Trosed ali dvosed

Zofa LIMHAMN predstavlja preprostost in harmonijo. Vaš dom dobi z njenim dizajnom prav poseben izgled. V prostor jo umestite, kamor želite – lahko tudi sredi prostora, saj odlično izgleda iz vseh kotov. Vse, kar morate storiti je, da ji pričvrstite črne, s prašnim lakom prekrite noge z gumijato podlogo in namestite okrasne hrbtne blazine.
 


Poliestrski material (stopnja 48.000 na lestvici Martindale) je odporen tako na poškodbe in kot na izpostavitev svetlobi. V kombinaciji s sedežnimi blazinami, ki so iz zelo trpežne pene, vas zofa LIMHAMN vabi, da se naslonite nanjo in uživate v udobju, ki vam ga nudi. 

 

 

 

 


LIMHAMN je na voljo v več verzijah: dvosed, trosed in trosed s podaljškom za noge (z opcijo podaljška na levi ali desni strani).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonja Social Media and Digital Coordinator

Komentarji