Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Zlate lanterne, ročno narejene velike steklene vaze, škratek in jelen v rdeči barvi

Magične božične dekoracije iz nove kolekcije Nordic Mood

Datum:

Kategorija: Božič

Tags: božične dekoracije, božično okraski, nordic mood, božič, božično-novoletne dekoracije

Podjetje JYSK vam predstavlja zimsko kolekcijo Nordic Mood, s katero boste lahko v vašem domu ustvarili pravo božično vzdušje z lepimi dekoracijami.

Tina Nymann, nabavnica za dekoracije in izdelke za dom, je predstavila kolekcijo z besedami:

“Z novo kolekcijo Nordic Mood želimo navdahniti naše kupce, da si lahko z našimi izdelki in dekoracijami ustvarijo prijetno in magično božično vzdušje v svojem domu. Glavni poudarek je na rdeči in zeleni barvi ter naravnih materialih, s katerimi lahko stilsko okrasimo dom za božič in novo leto.”

Velika vaza iz stekla in malo božično drevo iz papirja v rdeči barvi


Elegantno in čudovito izdelano božično drevo PYROP je narejeno iz papirja v močni rdeči barvi. Zelo lepo se poda k stekleni vazi FELIX v zeleni barvi. Razpoložljivost vaze se lahko razlikuje od trgovine do trgovine.

“Osebno menim, da so božički in božični škratki ljubka božična dekoracija, saj obožujem rdečo barvo, ki meni predstavlja glavno barvo božiča,” pravi Tina.

Božični škrat sedi na lesu in ob okrasnih blazinah in zlati lanterni


Ideje za božične in novoletne dekoracije, ki jih lahko uporabljamo vse leto 

V novi kolekciji Nordic Mood so prisotni tudi naravni elementi, ki se odražajo v več izdelkih. Okrasna blazina KIMBERLIT ima vzorec malih drevesnih vejic, drugi izdelki pa so narejeni iz naravnih materialov, kot sta na primer steklo in papir. Za pridih rustikalnega vzdušja lahko dodate storže v lanterno ali raznolike veje v vaze. 

Kot ravnotežje naravnemu videzu lahko okrasite prostor z dekoracijami z malo bleščicami in sijočo medenino.

Lanterna v zlati barvi s svečama in okrašena s storži


“Nekateri izdelki se lahko uporabljajo le v božično-novoletnem času, nekatere dekoracije pa lahko imate razstavljene v domu vse letne čase,” pravi Tina. Lanterna NUUMIT lahko polepša teraso v toplih poletnih večerih.

Poglejte vse božične izdelke

O kolekciji Nordic Mood

Štirikrat letno naš oddelek za razvoj in dizajn izbere izdelke za trendovsko kolekcijo z imenom Nordic Mood, ki se medsebojno stilsko in barvno prepletajo.

Izdelki iz kolekcije Nordic Mood collection so na voljo v spletni trgovini od 18. oktobra, v vseh trgovinah pa bodo razstavljeni na posebnih mestih od 4. novembra 2020.