Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Kopalniški dodatki

Moderna ureditev kopalnice z lepimi dodatki

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: kopalnica, kopalniški dodatki, ureditev kopalnice

Prenova kopalnice je eden izmed najzahtevnejših projektov doma, poleg tega je tudi draga in zato njena preureditev pride na vrsto med zadnjimi prostori doma. Vendar to ne pomeni, da se ne morete lotiti vsaj manjše ureditve prostora, saj ga lahko osvežite s kopalniškimi dodatki.

Moderno ureditev kopalnice lahko preprosto dosežete s pravilno izbranimi dekoracijami, pri tem pa upoštevajte obstoječi stil ploščic in ostale postavitve kopalniških elementov.

Je vaša kopalnica urejena v stilu 60-tih, 70-tih ali 80-tih let? Vam stil ureditve s ploščicami z rožami ali barvnim umivalnikom ni všeč? Nič zato, poglejte naše ideje.

Kopalniška dekoracija v klasičnem stilu

Kopalniški dodatki v klasičnem in preprostem stilu so serije LANE, ki odlično izgledajo skoraj v vsaki kopalnici. Imajo tako "vintage" kot sodoben dizajn.

Več idej o mini preobrazbe kopalnice za malo denarja preberite tu

Idealno za kopalnice v stilu 60-tih let

V 60-tih letih so bile priljubljene talne ploščice teraco, ki so zmes betona in koščkov naravnega kamna, npr. marmorja ali granita z gladko površino. Za kopalnico s teraco ploščicami si izberite kopalniške dodatke serije VADSTENA, ki imajo izgled teraca.  


Kako urediti kopalnico iz 70-tih let? 

V 70-tih letih je bil naš dom urejen v boho stilu. To je bilo desetletje prepleteno z naravnimi dekoracijami, kot so bili viseči pleteni okraski (macramé) ter lesene obloge na stenah. Za stil kopalnice iz 70-tih let priporočamo kopalniške dodatke zaobljenih linij in v lepih nežnih barvnih tonih serije TINGSRYD. 


Glamur iz 80-tih let

Poznate nadaljevanko “Dinastija”? Se spomnite, kako si je Blake večkrat ob prihodu domov nalil pijačo v kristalen kozarec? Kopalniški dodatki serije LUCKSTA v videzu kristalnih kozarcev so pravšnji za kopalnice iz 80-ti let.

 

Imate tudi vi kakšne nasvete, ki bi kopalnico v starejšem stilu naredil modernejšo? Podelite nasvete z nami!