Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Spalnica s posteljo, prešitima odejama in vzglavnikoma, ki sta oblečeni v posteljino s črtami in fotografija naše nabavnice Berit Christiansen

Najljubše prešite odeje po izboru nabavnice

Berit Christiansen je JYSK-ova strokovnjakinja za asortiman prešitih odej in vzglavnikov. Berit ima dolgoletne izkušnje z izdelki s polnili iz puha, perja in umetnih vlaken ter ve vse o različnih vrstah polnila in izolacijski moči, zato smo jo prosili za nasvet glede najustreznejše prešite odeje. 

”Seveda lahko jamčim za vse prešite odeje, ki jih imamo v našem asortimanu. Tako da je najustreznejša prešita odeja za vas tista, ki ustreza vašim osebnim željam in vašemu spalnemu okolju,” začne Berit. ”Obstaja nekaj stvari, na katere vedno pomislim, preden kupim novo prešito odejo. Najpomembnejša je temperatura v prostoru, kjer spim. Prav tako je dobro, da pred nakupom premislite, ali vam je ljubše, da vam je med spanjem toplo ali imate raje malo hladnejše spalno okolje,” nadaljuje. 

”Živim v dobro izolirani hiši, tako da to močno vpliva na mojo odločitev o vrsti prešite odeje,” razloži Berit. “To je tudi pravi razlog, zakaj imam eno prešito odejo poleti in drugo pozimi.

Zame je najboljša zimska prešita odeja tista, ki je topla in udobna s polnilom iz puha. Najboljša poletna prešita odeja je hladna in zračna prešita odeja s polnilom iz puha – a z manj polnila kot zimska prešita odeja. Obe prešiti odeji z naravnim polnilom sta polnjeni z visokokakovostnim puhom in perjem.”

Preberite več o tem, ali je boljša prešita odeja s puhom ali perjem.

 

 

Toplo priporočam tudi eno od naših prešitih odej, ki so polnjene z drobnimi mikrovlakni, ki je podoben puhu. Prešite odeje z umetnim polnilom je enostavneje oprati in posušiti. Za mnoge je najljubša zimska topla odeja prav topla prešita odeja iz umetnih vlaken, najboljša poletna odeja pa hladnejša verzija takšne prešite odeje.” 

 

 

Prešita odeja mora biti 30 cm daljša od vas. “Obe moji prešiti odeji sta  “podaljšani verziji”, da se mi prilegata in me pokrijeta,” razloži Berit. 

Zelo pomembna pa je tudi prevleka prešitih odej. “Raje imam visokokakovostne bombažne prevleke, ki so prijetne na otip. Zato tudi z veseljem menjam posteljnino,” pravi Berit.

Preberite več o tem, kaj pomeni moč polnila v prešitih odejah.

 

Izvedite več

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Prešite odeje in vzglavniki iz naravnih materialov

Prešite odeje in vzglavniki iz naravnih materialov