Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Nova Nordic Mood kolekcija z blazinami, vazami, odejami, cvetličnimi lončki, svečami in okraski

Nova Nordic Mood kolekcija za osvežitev doma

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: nordic mood, novi izdelki, dekoracije

Pozdravimo pomlad in poletje z novimi dekorativnimi izdelki. JYSK-ova nova kolekcija Nordic Mood je polna svežih in čudovitih ter kreativnih elementov za dom in je na voljo v trgovinah in na spletu od 28. aprila.

Dominanti barvi aktualne kolekcije Nordic Mood sta barvi breskve in mete, kot v trendu, ki smo ga poimenovali "INSTA EMOTIONS", kjer je v osredju prav tako kreativnost.

"Naša nova kolekcija Nordic Mood je svetla in živahna z elegantnimi dekoracijami, lepimi tkaninami, barvami, ki padejo v oči, in ostalimi idejami za dekoracijo doma, ki ustvarijo pravi vizualni bum v vsakem kotičku doma," pravi Tina Nymann, nabavnica v JYSK-u.

Nova elegantna LED baterijska svetilka VILLY naredi posebno svetlobo - tako v notranjosti doma kot na terasi ali balkonu.

LED svetilka na klubski mizici


Notranjost doma lahko osvežite tudi s holografsko piramido iz kristalnega stekla TRULS, ki ustvari čudovit svetlobni efekt. Še posebej skupaj s svečo PALLE, ki osvetli steklo v več barvah: rdeči, oranžni, živo roza in zeleni barvi.

Dve sveči in klubska mizica


V najtemnejši kotiček doma lahko vnesete več svetlobe in ustvarite udobje s poletno odejo krpanko MAIGULL in živahno okrasno blazino TUSENFRYD.

Naslanjač z odejo krpanko in živahno blazino


Dopolnite vaše dekoracije s skulpturno vazo MAGNUS, ki združuje kovinski izgled z organskimi oblikami. 

Dva mini ventilatorja in kovinska vaza


Izdelki iz nove kolekcije Nordic Mood so razstavljeni na posebnem razstavnem kotičku v vsaki trgovini in vam služijo za navdih, saj se medsebojno zelo lepo dopolnjujejo, tako barvno kot stilsko.


Kolekcija je na voljo v trgovinah in na spletu od 28. aprila.

Informacije o kolekciji Nordic Mood

Štirikrat letno naš oddelek za razvoj in dizajn izbere izdelke za trendovsko kolekcijo z imenom Nordic Mood.