Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Kopalniški dodatki v roza barvi in dve škatli iz lesa

Nove barve in ideje za ureditev kopalnice z izdelki iz kolekcije Nordic

Datum:

Kategorija: Kopalnica

Tags: kopalnica, kopalniški dodatki, dekoracije, brisače, kopalniške preproge, novi izdelki

Dvakrat letno se Laurence Muller, naš nabavnik za blagovne skupine brisače, kopalniške preproge, kopalniške zavese in kopalniške dodatke, sestane z oddelkom za asortiman in dizajn ter skupaj z njimi izbere stilske in ujemajoče se izdelke za kopalnico. Kopalniška kolekcija novih izdelkov se imenuje Nordic in bo na voljo na spletu in v trgovinah od 29. septembra 2020.

“Tokrat smo dali poudarek nežnim barvam, navdih smo iskali v naravi in seveda poskrbeli za ujemanje med izdelki za kopalnico,” razloži Laurence.

Mini preobrazba kopalnice z malo denarja.

Displaying 0 - 0 of 0


Ideje za barvno usklajene kopalniške dodatke

Osnovne barve kopalniške kolekcije dodatkov Nordic so umazano roza, barva peska, siva, barve taupe (mešanica med rjavo in sivo barvo) in rjava barva. Barve so dokaj nevtralne in medsebojno usklajene, zato izdelki lahko krasijo kopalnice, ki so urejene v različnih stilih. Z brisačami, kopalniškimi seti dodatkov in ostalimi dodatki lahko belo kopalnico "omehčamo" in starejšim kopalnicam pa dodamo sodoben pridih .

 

Navdih za ureditev kopalnice

“S kopalniškimi dodatki iz kolekcije Nordic lahko kopalnico umetelno preuredite v čudovit prostor, v katerega boste radi zahajali. Rastline v cvetličnih lončkih se lahko uporabi kot dekoracijo. V kopalnicah je težje vzgajati rastline zaradi stalnih sprememb v temperaturah in vlažnosti. Zato dodajte v kopalnice umetne rastline, ki poživijo vzdušje,” predlaga Laurence.


Brisače lahko zložite v škatle, kozmetiko in bombažne blazinice pa v plastične posodice. S temi malimi dodatki lahko na lep način uredite in osvežite kopalnice.

Roza, peščena, siva brisača

 

Izdelke iz kolekcije boste lahko po zgoraj omenjenem datumu lahko našli razstavljene na posebnih kotičkih v naših trgovinah. Razstavljeni izdelki vam predstavljajo ideje za ureditev doma in so lep način predstavitve skupnega ujemanja naših izdelkov. 

Poglejte tudi te ideje za ureditev kopalnice.


Izdelki so na voljo od 29. septembra 2020 na JYSK.si ter v fizičnih trgovinah.

Imate kakšen unikaten nasvet za osvežitev kopalnice? Podelite ga z nami v komentarju spodaj.