Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na izdelke, ki so na voljo le v spletni trgovini do 26. 9. 21

Klik do akcij
Črna viseča svetilka, bela talna svetilka in namizna svetilka v barvi kroma ter fotografija nabavnice Tine Nymann

Nove svetilke in luči za moderen dom

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: svetilka, luč, razsvetljava doma, namizna svetilka, talna svetilka, stropna svetilka, novi izdelki

V našem asortimanu svetila in luči so nove svetilke, ki si zaslužijo posebno omembo. Tino Nymann, eno naših strokovnjakinj za področje bivanja in dekoracije, smo vprašali, kaj jih naredi posebne in kje bi jih uporabila v svojem domu. "Tri svetilke, ki sem jih izpostavila, so zelo različne, zato se za vsak dom in stil dekoracije najde nekaj," začne Tina in podrobno opiše vsako od njih.

Moderna stropna svetilka KARLSSON

Moderna viseča svetilka iz bambusa v črni barvi in vaza v obliki skulpture

 

“Stropna svetilka KARLSSON je izdelana iz bambusa, ki je obarvan v črno barvo. Naravni materiali v kombinaciji s posebnim dizajnom umestijo svetilko KARLSSON v središče pozornosti, saj pritegne poglede. Zasnova je kombinacija krivulj in ostrih linij, ki daje svetilki mehak izraz, zaradi česar jo lahko umestimo v vsako sobo in vsak dom. Svetilko KARLSSON lahko obesimo tako nad jedilno mizo ali v kot sobe. Nad jedilno mizo obesite dve svetilki in si zagotovite odličen izgled svetilk ter dobro osvetlitev. Naša žarnica TORE se popolnoma prilega svetilki KARLSSON in daje lepo ter mehko svetlobo,“ pravi Tina.

Moderna namizna svetilka ISAK

Namizna svetilka v barvi kroma na beli mizi z dekoracijami

“Namizna svetilka ISAK je izdelana v barvi svetlečega kroma, ki je v tej sezoni zelo v trendu. Kombinacija sijočega kroma in elegantnega dizajna je zelo dobra izbira. Namizno svetilko lahko postavite na mizo, polico ali na omarico. Svetilka ISAK ima nastavljivo senčilo in nosilec, zato ni le dekorativna, ampak tudi praktična. Z njo osvetlite kotičke vašega doma in uživate v čudoviti, elegantni razsvetljavi,“ z navdušenjem pove Tina.

Retro talna svetilka KRISTOF
 

Talna svetilka v beli barvi in črna klubska mizica z dekoracijami

 

“Talna svetilka KRISTOF je izdelana iz brušenega jekla in ima senčnik s platnenim videzom. Preprostost materialov se popolnoma ujema z dizajnom. Svetilka KRISTOF ima klasičen videz in retro izgled, zaradi česar je primerna za večino domov in dekorativne stile,“ pravi Tina.

Oglejte si tudi Tinin najljubše dekoracije v tej sezoni.

Poglejte več vrst svetilk.