Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava na JYSK.si za vse nakupe v vrednosti 330 eur ali več do 31. 7. 2020.

20-50% popust na VRTNO POHIŠTVO!
Nove svetilke v JYSK-u

Nove svetilke in luči za moderen dom

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: svetilka, luč, razsvetljava doma, namizna svetilka, stenska svetilka, stropna svetilka

V JYSK-u smo v našem asortimanu povečali količino svetilk, da lahko zadostimo vsem potrebam in okusom. Pri nas najdete tako talna svetila, viseče, stenske ali namizne luči. Nekaj pa je tudi dekorativnih lučk.

Trendovska namizna svetilka JENSPETER je na voljo tako v modri, beli ali sivi barvi. Mrežasta površina svetila deluje zračno in oddaja mehko ter prijetno svetlobo. 


Preprosta bela stenska svetilka AKSEL je idealna za branje knjig. Služi pa lahko tudi kot nočna lučka, ki je vedno pri roki ali v dnevni sobi ob kavču ali v spalnici ob postelji. 

 

 

Obe svetilki imata poseben videz, ki poudarja preprostost, umirjenost in prostor za razmišljanje. Sta nosilki trenda, ki ga imenujemo MISLEC. Trend sledi klasičnemu minimalizmu skandinavskega življenja, ki se vidi v ustvarjanju mirnih kotičkov za razmišljanje. Barve trenda so modra, siva in črna, brez velikih kontrastov, da ne bi motili umirjenosti. Brezčasne in stilske nianse se kombinirajo tako s starim kot modernim, da bi ustvarile atmosfero za razmišljanje. 

Naša nova namizna svetilka HELGI tudi sledi temu trendu. Z osredotočenostjo na čiste in geometrijske elemente, trend nudi prostor za razmišljanje o sodobnem skandinavskem življenju.


Trend MISLEC je le eden izmed 3 trendov. Ostala dva sta še KREATIVEC in RAZISKOVALEC. Trend KREATIVEC je igriv in kombinira ženstvene vzorce z etničnimi detajli, ki ustvarijo sproščujoči ambient. Trend RAZISKOVALEC se osredotoča na splošno dobro počutje in je v sožitju z naravo. Trend kombinira rjavo, zeleno in modro barvo z industrijskimi materiali, kot so kovina, steklo in les, kot tudi z umetnimi rastlinami. Poglejte, kako naša namizna svetilka IVAN iz kovine in belega papirja prav lepo sovpada s feminističnim in “organskim” stilom.


Svetilke in luči so skrbno izbrali JYSK-ovi oblikovalci, ki so dali poudarek na drobne detajle, ki se medsebojno dopolnjujejo in so na voljo tako v trgovinah kot v spletni trgovini.