Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 31. 10. na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 330 eur ali več

DODATNI 10% popust do 18. 10. Tudi na že znižane izdelke.
Nove svetilke v JYSK-u

Nove svetilke in luči za moderen dom

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: svetilka, svetilo, luč, razsvetljava doma, namizna svetilka, stenska svetilka, stropna svetilka

Ko se dnevi krajšajo in postaja vse hladneje, preživimo več časa v zaprtih prostorih. Preberemo več knjig ali pa klepetamo s prijatelji in družino ob skodelici kave ali čaja ob prijetni atmosferi.

V JYSK-u smo v našem asortimanu podvojili količino svetilk, da lahko zadostimo vsem potrebam in okusom.  Pri nas najdete tako talna svetila, viseče, stenske ali namizne luči.

Na primer trendovska namizna svetilka JENSPETER, je na voljo tako v modri, beli ali sivi barvi.  Mrežasta površina svetila deluje zračno in oddaja mehko in prijetno svetlobo. 


Preprosta, a posebna stenska luč AKSEL je idealna za branje knjig. Ali kot nočna luč, ki je vedno pri roki. 


Obe svetili imata poseben videz, ki poudarja preprostost, umirjenost in prostor za razmišljanje. Sta nosilki trenda, ki ga imenujemo MISLEC. Trend izraža klasičen minimalizem skandinavskega življenja, ki se vidi v ustvarjanju mirnih kotičkov za razmišljanje. Barve trenda so modra, siva in črna, brez velikih kontrastov, da ne bi motili umirjenosti. Brezčasne in stilske nianse se kombinirajo tako s starim kot modernim, da bi ustvarile atmosfero za razmišljanje. 

Naša nova namizna svetilka HELGI tudi sledi temu trendu. Z osredotočenostjo na čiste in geometrijske elemente, trend nudi prostor za razmišljanje o sodobnem skandinavskem življenju.Trend MISLEC je le eden izmed 3 trendov te jeseni. Ostala dva sta še KREATIVEC in RAZISKOVALEC. Trend KREATIVEC je igriv in kombinira ženstvene vzorce z etničnimi detajli, ki ustvarijo sproščujoči ambient. Trend RAZISKOVALEC se osredotoča na splošno dobro počutje in je v sožitju z naravo. Trend kombinira rjavo, zeleno in modro barvo z industrijskimi materiali, kot so kovina, steklo in les, kot tudi z umetnimi rastlinami. Poglejte, kako naša namizna svetilka IVAN iz kovine in belega papirja prav lepo sovpada s feminističnim in “organskim” stilom.Svetilke in luči so skrbno izbrali JYSK-ovi oblikovalci, ki so dali poudarek na drobne detajle, ki se medsebojno dopolnjujejo in so na voljo tako v trgovinah kot v spletni trgovini.Sonja Social Media and Digital Coordinator

Komentarji