Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA BREZPLAČNE DOSTAVE na dom za spletne nakupe nad 200 eur: 18. - 28.8. 22!

Jedilnica z jedilno mizo, ki je okrašena za božično večerjo, novoletno jelko in škrati na steni

Okrasite dom za božične praznike v tradicionalnih barvah

Datum:

Kategorija: Božič

Tags: božični okraski, božični tekstil, božična dekoracija mize, božič, božične figure

Božič je s številnimi lučkami, nostalgično glasbo in številnimi družinskimi tradicijami eno izmed najbolj čarobnih obdobij leta. Z decembrom se božično vzdušje pojavi vsepovsod - tako doma, na ulicah, v službi in v mnogih trgovinah. Če pa obožujete božič, boste verjetno že pred decembrom okrasili vaš dom z božičnimi dekoracijami in lučkami.

Jedilna miza okrašena za božič in božično drevo z darili

Klasična rdeča malo drugače

V naši kolekciji božičnih izdelkov in dekoracij za leto 2021 smo dali poudarek na skandinavskem vzdušju, ki je tako klasično kot moderno, vendar z rdečo kot ponavljajočo se barvo. Še posebej smo navdušeni nad našimi skledami in skodelicami HORNBLENDE, ki imajo ljubek božični potisk.

Sklede in skodelice z božičnimi motivi in doma spečene sladice

 

Skodelice so idealne za tiste prijetne trenutke z družino in prijatelji, ko se zberete ob skodelici vroče čokolade z doma pripravljenimi slastnimi božičnimi sladicami.

Tradicionalne božične dekoracije za prijetnejše vzdušje

V JYSK-u obožujemo škratke, ki se odlično vklopijo h klasičnim dekoracijam v rdečih barvah. Škratki FORSETE, DVALIN, BOND in FENRIR bodo v vaš dom dodali to božično čarobnost.

Škratki v rdeči in bež barvi s storži in svečami na polici


Škrate postavite po hiši skupaj z otroci in jim dodelite imena. Morda jih bo božični duh ponoči oživil.

 

Škratki v rdečem in sivem barvne modtenku. Dva škratka v paru na polici in škratki kot dekoracija na novoletnem drevesu


V kuhinjo, dnevno sobo ali na jedilno mizo, ki je praznično božično okrašena, postavite svečnik SKINFAXE ali lanterno HARMOND, da vam bo osvetlila temne in dolge decembrske noči.

 

Božična lanterna v rdeči barvi in svečnik z božičnimi motivi

Božič je povezan tudi z božičnimi darili

Ena največjih božičnih radosti je tudi razvajanje z darili. Veliko ali majhno darilo - velikost ni pomembna - a lepo zavito darilo bo vedno prineslo veselje. 

 

Božična darila zavita v bež in roza darilni papir


Za zavijanje daril uporabite darilni papir KARDUS in ga dodatno okrasite z majhno borovo vejico ali s storžem. Božična darila so sama po sebi lepa dekoracija, zato jih lahko že prej pripravite in razstavite v začetku decembra. Lahko pa v darilni papir zavijete le škatle za shranjevanje in jih postavite po hiši, ki bodo dodatno pričarale božično vzdušje.

 

Velike božične nogavice z motivi božička, škratka in jelena


Za prijetno pričakovanje božiča skozi cel december obesite nad kamin ali na polico velike božične nogavice HIMINROD, kamor boste lahko dali manjša božična darila.

Pripravite čarobno božično večerjo

Božična večerja je vedno povezana z okusno in odlično hrano. Ne glede na to, ali prirejate družinsko božično večerjo ali prirejate zabavo za prijatelje, vam lahko lepo okrašena miza pomaga vzpostaviti razpoloženje za ves večer. 

Božična večerja z rdečim prtom in zlatim priborom


Jedilno mizo okrasite v rdeči barvi in dodajte dodatke iz narave. To je zelo enostavno narediti in izgleda neverjetno. Uporabite naš namizni prt, kot je na primer prt GULDSTEN, poiščite borove storžke, razne veje in vejice ter jih uporabite kot osrednji del okrasja na mizi. Dodajte sklede in skodelice HORNBLENDE ter nostalgične svečnike, kot so SKINFAXE, HARMOND ali modernejši ERVIN.

Božično mizo dopolnite z lepimi prtički. Vzemite svežo borovo vejico in cimetovo palčko ter ju dodajte prtičku - preprosto, a dosežete"wow" učinek. 

Preberite več o novi božični kolekciji Nordic Mood.