Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Vsi izdelki iz kataloga po polovični ceni

Bele kroglice z LED lučkami na božičnem drevesu in škratek z okrasno blazino in toplo odejo

Osvežite božično dekoracijo z izdelki trenda Snežna pravljica

Datum:

Kategorija: Božič

Tags: božič, božična razsvetljava, božične dekoracije, trend snežna pravljica

Podjetje JYSK vam za letošnji božič predstavlja dva trenda: trend "Snežna pravljica", ki ga je navdihnila narava in skandinavske pokrajine in trend "Prijetna tradicija", ki poudarja družinske vrednote in hygge vzdušje. V tem blog zapisu vam bomo predstavili glavne elemente trenda "Snežna pravljica": prašne, zemeljske barvne tone in izdelke, ki so dobili navdih v sneženih in ledenih skandinavskih pokrajinah.

Umetno božično drevo, steklena lanterna, ki izgleda zaledenela, in veriga novoletnih lučka


Steklena lanterna ALUNIT, katere površina izgleda zaledenela, je odličen primer trenda "Snežna pravljica". Lanterna ima LED žarnico in deluje na baterije s časovnikom, ki omogoča, da se lanterna samodejno izklopi po 6-tih urah gorenja. Prednost: Lahko jo uporabite tudi zunaj in jo postavite na vhod, saj s svojo prijetno svetlobo lepo sveti v temnih in mrzlih zimskih nočeh.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Klop z okrasnima blazinama, odejo in na tleh stoji škratek z zeleno kapo


Značilne barve trenda so prašno siva, olivna, petrol in črna barva. Barvna paleta trenda tako poskrbi, da so nekateri izdelki brezčasni. Primer takšnega izdelka je okrasna blazina HORNFIOL v zeleni barvi iz mehkega žameta.

 

Displaying 0 - 0 of 0

 

Sveči v obliki božičnega drevesa in božične zvezdice v srebrni, zlati in rjavi barvi.


Z božičnimi zvezdami si pričarajte sijoče nebo v vašem domu, borova drevesca pa naj vam vnesejo čaroben pridih severnih skandinavskih gozdov.

Tri borova drevesa na lesu predstavljajo moderno božično dekoracijo

 

Z božičnimi borovimi drevesi OFIOLIT vnesite v dom kanček narave. Postavite jih skupaj in si pričarajte lasten mini gozdiček. 

Displaying 0 - 0 of 0

 

Papirnata zvezda


Adventno in božično praznovanje je tradicionalno povezano s sezono sveč, ampak namesto sveč si lahko prijetno svetlobo omislite tudi z okrasnimi baterijskimi svetilkami. Namestite jih v kotičke sob, ki bodo zaradi tega izgledale večje, ter okrasne svetilke pa bodo dom napolnile s prijetno svetlobo in veseljem v temnih mesecih.

Poglejte trend Prijetna tradicija