Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dodaten 10% popust na vse izdelke, tudi na znižane

Klik do akcij
Ortopedski vzglavniki WELLPUR

Udobnejše potovanje z ortopedskim vzglavnikom WELLPUR

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: potovalnik vzglavnik, ortopedski vzglavnik, izdelki WELLPUR

Seriji ortopedskih vzglavnikov WELLPUR smo dodali nove izdelke, ki so sodobnejšega dizajna za še udobnejše počutje.  

Ergonomski vzglavniki so idealni za ljudi, ki iščejo udobje in dobro počutje. Čedalje bolj se zavedamo, da moramo dobro poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. Serija izdelkov WELLPUR je narejena s tem namenom. 

Potovalni vzglavniki vam pomagajo pri boljšem spanju

Na dolgih potovanjih z avtom ali letalom se lahko hitro počutimo neprijetno ali sedimo v neudobnem položaju za spanje. Ortopedski vzglavniki WELLPUR vam omogočajo udobje, saj z njihovo uporabo lažje najdete pravi položaj za spanje in se zbudite spočiti na vaši destinaciji potovanja. Spominska pena v vzglavnikih se prilagaja obliki vašega telesa ter tako omogočajo počitek v naravnem in optimalnem položaju.  Na voljo je tudi otroški vzglavnik.


Ponudbo serije WELLPUR smo razširili z novimi vzglavniki. Na voljo je več oblik in dodali pa smo tudi prevleke v sivi barvi. Vzglavniki, ki se povečini uporabljajo kar brez dodatnih prevlek, so izdelani iz nove tkanine v sivi barvi, ki je bolj praktična za uporabo kot bela tkanina.

Poleg tega so vzglavniki in ležišča certificirani v skladu s standardom OEKO-TEX® 100, ki je vodilna oznaka v okviru svetovnih zdravstvenih standardov za tekstil. 

WELLPUR je skandinavska znamka, ki je bila leta 2003 ustanovljena na Danskem in se prodaja ekskluzivno le v JYSK-u. So iz spominske pene, ki zmanjšuje pritisk na mišice in sklepe ter omogoča prost pretok krvi, s čimer preprečuje napetosti v telesu.