Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 30. 9. na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 330 eur ali več

Dnevi pohištva s popusti do 50%
Vrtno pohištvo iz bambusa BAMLE

Uživajte v novi seriji vrtnega pohištva iz bambusa

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: vrtno pohištvo, vrtno pohištvo iz bambusa, ležalnik

V JYSK-u vam s ponosom predstavljamo novost letošnje vrtne sezone: trendovsko vrtno pohištvo iz bambusa BAMLE.

Bambus postaja vedno bolj uveljavljeno trendovsko vrtno pohištvo. Je cenovno ugoden in eksotičnega videza, njegova rustikalna podoba pa je primerna skorajda za vsako sodobno teraso ali balkon. V JYSK-u nam je všeč, kako dobro se pohištvo iz bambusa vklaplja v skandinavski dizajn, ki da obožujemo. Ti edinstveni kosi pohištva dobijo patino, na katero lahko sami vplivamo. Več sončne svetlobe mu da svetlejšo barvo. Polega tega pa vrtno pohištvo iz bambusa daje občutek eksotike vsakemu prostoru - tako balkonom kot terasam. 

Vrtno pohištvo za vsak okus

Ponujamo vam možnost, da se sprostite na svoj način – na ležalniku lahko poležavate prav vsako popoldne na vaši terasi ali balkonu. Za večje udobje pa dodajte k ležalniku vrtne blazine.  


Si lahko predstavljate, kako kramljate s svojim najboljšim prijateljem/ico na klopi BAMLE? Je zložljiva in preprosta za shranjevanje, če potrebujete prostor za še kaj drugega. 

 


Stol za plažo BAMLE je odličen za ležanje na plaži ali terasi.


Seveda lahko k stolom dodate še mizico BAMLE za prigrizke in pijačo.


A bambus ni le prelep na pogled  – ima več prednosti.

Bambus je vrsta trave, zato je kot material zelo lahek. Kose pohištva iz bambusa preprosto premikate, kamor želite. Je izredno močan in vzdržljiv material - je trši in odpornejši na vlago od lesa, vendar vam priporočamo, da ga ob daljšem dežnem obdobju ali močnem dežju prekrijete. Je tudi zelo odporen na praske in odličen za vsakodnevno uporabo – verjetno obstaja torej razlog, da ga uporabljajo za rezalne deske. 
 

Displaying 0 - 0 of 0

 

Sonja Social Media and Digital Coordinator

Komentarji