Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe nad 400 eur (za dostave od 8-16h)

 

Trije različni modeli vrtnih zabojev za vrtne blazine in vrtne dodatek ter orodje

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Kje hranite svoje vrtne blazine, zunanje lanterne in vrtne igrače ter pripomočke, ko jih ne uporabljate? Vrtni zaboj za vrtne blazine je odlična rešitev za shranjevanje stvari, a kako izbrati pravi vrtni zaboj? Obstaja več stvari, ki jih morate upoštevati: 

  • Kaj boste shranjevali v vrtni zaboj in katera velikost zaboja je prava?
  • Ali nameravate vrtni zaboj prestavljati?
  • Koliko prostora imate na terasi ali balkonu za vrtni zaboj?
  • Ali bo vaš vrtni zaboj zaščiten pred dežjem in marzom ali naj bo odporen na mraz in vodo?

Nekatere lastnosti vrtnega zaboja so takšne, da jih je ”lepo imeti”, druge pa morda takšne, da bi jih “moral imeti“. V tem blog zapisu vas vodimo skozi nekatere odločitve, ki jih morate sprejeti. 

Vrtni zaboji, ki imajo tudi funkcijo klopi, za manjše terase in balkone

Če imate na terasi ali balkonu na voljo manj prostora, je dobro poiskati multifunkcionalno vrtno pohištvo. Nekateri vrtni zaboji za blazine so izdelani tako, da lahko na njem sedi ena ali več oseb, tako da se lahko uporabljajo kot prostor za shranjevanje in sedenje. Primer takšnega vrtnega zaboja je SVENDBORG. Z lahkoto ga je mogoče premikati, ker ima držalo, tako da ga lahko povlečete do vrtne mize, če je gostov več kot vaših vrtnih stolov. Dokupite mu lahko vrtne blazine za udobnejše sedenje.


Vrtni zaboj KARLBY je bolj zunanja vrtna klop kot pa prostor za shranjevanje vrtnih blazin, uporabljate pa ga lahko za oboje. Za udobnejše sedenje ima vrtni zaboj mehko blazino na vrhu pokrova. Vrtni zaboj KARLBY ima certifikat FSC® (FSC® N001715) in prava izbira za vas, če imate radi les in skrbite za naravo. 


Preberite tudi nasvete, kako izbrati pravi senčnik.

Velik vrtni zaboj 


Vrtni zaboj TAMBOHUSE za vrtne blazine in dodatke se ujema s serijo vrtne lounge garniture in ležalnika TAMBOHUSE in je na volji v naravni in sivi barvi, tako da lahko uredite teraso v enotnem stilu.


Vrtni zaboj, ki ga je lahko premikati

Ali morate včasih premikati vrtno pohištvo na terasi? Ali pa vam je všeč, da občasno osvežite in preuredite teraso? Če da, potem vam bo življenje olajšal vrtni zaboj za blazine z ročajem. Vrtni zaboj BISNAP je manjši in lahek zaboj za blazine, ki ga je mogoče enostavno premikati. Narejen je iz plastike z UV zaščito in je odporen na zmrzal in vodoodporen.


Vrtni zaboj YDERUP je malo večji od vrtnega zaboja BISNAP, zato ima več prostora za shranjevanje. Je tudi nekoliko težji, vendar je opremljen s kolesi, da je bolj okreten. Na voljo je v naravni barvi ali črni in bo dodal eleganten pridih vaši terasi ali balkonu. 

 

 

 

Izvedite več

Kako izbrati nove vrtne stole

Kako izbrati nove vrtne stole

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo

Modularna vrtna lounge garnitura z več možnostmi postavitve

Modularna vrtna lounge garnitura z več možnostmi postavitve

Viseči stol ali viseča mreža? Nasveti za pravilno odločitev

Viseči stol ali viseča mreža? Nasveti za pravilno odločitev