Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na pohištvo za dom

Trije različni stili ureditve spalnice

Trije različni stili ureditve spalnice

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: stili ureditve spalnice, spalnica, posteljnina

Vašo spalnico si lahko uredite glede na vašo osebnost. Naj vas navdihnejo 3 stili ureditve, ki iz bele spalnice ustvarijo res lepe stylinge glede na vašo osebnost. Uporabite tekstilne izdelke, različne posteljnine in dekoracije, da si ustvarite spalni prostor, ki vam bo ljub in udoben - in kjer se boste lahko spočili.

Skandinavske barve v spalnici

Če imate radi bolj mirno vzdušje, izberite hladnejše barve, naravne materiale (les, bambus) in razmišljajte minimalistično. Idealna izbira je posteljnina ADA  iz organskega bombaža z ekološkim certifikatom GOTS. Posteljnina ima vzorec iz modre in peščene barve na beli podlagi. Izžareva sproščenost in če jo skombinirate s pletenimi košarami ter vazo s travami, si uredite spalnico z izgledom skandinavske plaže. 


Preberite tudi o posteljinah, ki jih je izpostavila naša nabavnica.

Tople barve v spalnici

Če želite ustvariti toplejše razpoloženje v spalnici, potem uporabite letošnje trendovske odtenke barve terakota, les in zeleno rastlinje. V spalnici smo skombinirali posteljnino ANDREA, preprogo TULPAN v umazano beli barvi, barvi terakote ter rumeni barvi in dodali svetilko v rdeči barvi THEODOR, ki ima ščipalko za oprijem. V styling smo uvrstili še košare JARLE in lončke AXEL v rumeni barvi. Posteljnina, ki je v peščeni barvi in ima valovite linije, ter zanimivi vzorci na škatlah ustvarjajo brezskrbno in veselo vzdušje v spalnici. 

 

Zračna spalnica

Ta ureditev spalnice ponuja vizualno potovanje v vesolje. Posteljnina SIRI ima znake zodiaka natisnjene na temno-modri podlagi in je namenjena predvsem tistim, ki obožujejo astronomijo. Še več izdelkov se nanaša na temo neba in zračnosti: v ozadju je sivi cvetlični lonček MANDRUP, ki sega v višino na stojalcih, v ospredju preprost svečnik ESGIR in enostavno stojalo za laptop RAMSDAL. Sproščen styling spalnice je idealen, ko se želite umiriti in zaspati.


Kateri stil spalnice pa je vam všeč? Napišite v spodnji komentar.