Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA BREZPLAČNE DOSTAVE na dom za spletne nakupe nad 200 eur: 29. 9. - 2. 10. 22

Umetna božična drevesa, umetni venčki in vejice

Umetna božična drevesa, umetni venčki in vejice

Datum:

Kategorija: Božič

Tags: umetno božično drevo, advetni venček, božič, okrasitev doma za božič in novo leto

Hiša ali stanovanje brez rastlin in cvetja lahko izgleda pusto, saj zelenje doda občutek življenja v vsak dom. Seveda pa je za nekatere posameznike skrb za rastline preprosto preveč zahtevna, ker pogosto potujejo ali pa nimajo občutka za nego rastlin. Ravno za te posameznike so umetne rastline in drevesa prava stvar za okrasitev svojega doma tudi za božično-novoletne praznike (umetna božična drevesa), saj zgledajo kot prava. V trenutku lahko božična drevesa pričarajo božično vzdušje, saj imajo nekateri modeli že vgrajene lučke na baterije, tako da tudi ne potrebujete dodatnih električnih kablov.

Adventna venčka na vratih in ob oknu z LED lučkami

 

Če umetne venčke ali vejice okrasite z lučkami, jih imate lahko kot lepe dekorativne svetilke, ki širijo toplo in prijetno svetlobo v dnevni sobi. Uporabite jih v temnejših kotičkih doma ali na oknu, da pokažete svoj eleganten božični slog. Naše umetne venčke lahko uporabite kot advetne venčke, ki vam bodo polepšali decembrske dni. Advetne venčke lahko okrasite z raznimi dodatki, bunkicami, svečkami ali verigami lučk. Na voljo imamo tudi venček iz storžkov v zlati barvi.

Venčki kot okras na oknu


Poiščite tudi ideje za okrasitev praznične jedilne mize v našem blog zapisu

Umetna božična drevesa, veje ali adventni venčki lepo izgledajo tako v hiši, na vrtu ali na balkonu. Ni vam treba skrbeti za njihovo zalivanje, ne za odpadle liste, iglice ali rjave konice.

Girlanda z lučmi kot novoletna dekoracija in božično drevo


Umetna božična drevesa lahko uporabljamo več let

Umetna božična drevesa izgledajo enako čudovito v vaši dnevni sobi, kot prave novoletne jelke ali smreke. Imajo  namreč več prednosti:

1. Umetnim božičnim smrekicam ali jelkam ne odpadajo iglice

Iglice bodo ostale na božičnem drevesu ves čas okrasitve za božično-novoletne praznike, zato ga lahko postavite v dnevno sobo že v začetku adventnega časa in cel december uživate v prijetnem vzdušju.

2. So cenovno ugodna in večkrat uporabna

Ko enkrat kupite umetno božično drevo, prihranite čas in denar za kar več let vnaprej, saj ga lahko ponovno uporabljate kar nekaj let zaporedoma. 

3. Umetna božična drevesa izgledajo popolno

Naravno božično drevo je včasih težje dobiti lepo in idealno, saj lahko izgleda manj bogato z iglicami ali so veje neanakomerno razporejene, spet drugo ima dva vrha itd. Pri umetnem drevescu ni teh skrbi.  

Veliko umetno božično drevo z darilo in škratkoma in venček iz storžev v zlati barvi na oknu


Poznate še kakšno prednost umetnih dreves ali venčkov? Napišite v spodnji komentar. Veselo praznovanje vam želimo!

Displaying 0 - 0 of 0