Košarica

Vaša košarica je prazna

Spoštovani kupci,

na tej strani lahko preberete vse informacije v zvezi s trenutno situacijo v zvezi s koronavirusom in delovanjem naše spletne trgovine. Zdravje in varnost naših zaposlenih in kupcev sta naši največji prioriteti, zato JYSK nenehno nadzira in se prilagaja razvoju situacije glede koronavirusa.

V skladu z državno zakonodajo (odlok vlade z dne 15. 3. 2020) in z namenom minimalizirati širitev koronavirusa v kar največji meri smo začasno zaprli vse naše trgovine v Sloveniji.

Še vedno lahko nemoteno nakupujete izključno v spletni trgovini na JYSK.si (storitev Click & Collect - Klikni in prevzemi je v času zaprtja trgovin onemogočena). Za nakupe v spletni trgovini v vrednosti 330 eur ali več velja brezplačna dostava. Glede na trenutno situacijo vse kupce prosimo za strpnost in razumevanje v primeru morebitnih zamud pri dostavi. Upoštevajte tudi nujne varnostne ukrepe dostavnih služb za dostavo v izrednih razmerah.

Takoj, ko bodo razmere to dopustile, bomo ponovno odprli naše trgovine.

Za vsa vprašanja vam je od ponedeljka do petka od 9-17h na voljo naša Služba za pomoč kupcem na tel. št. +386 1 888 89 12 ali na e-poštnem naslovu pomockupcem@JYSK.com
 

Hvala za razumevanje, Vaš JYSK

 #ostanidoma

Še vedno lahko nakupujete v spletni trgovini