Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spoštovani kupci,

zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 je Vlada Republike Slovenije dne, 12. 11. 2020, izdala odlok, s katerim je začasno prepovedala ponudbo ter prodajo blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije.

Od ponedelja, 16. novembra 2020, so vse JYSK-ove trgovine zaprte do preklica, a so za prevzem izdelkov na voljo PREVZEMNA MESTA trgovin. Pri prevzemu izdelku prosimo, da spoštujete vse varnostne in higienske ukrepe Ministrstva za zdravje in NIJZ.*

!!!Delovni čas prevzemnih mest trgovin smo podaljšali od 25. 11. - 28. 11. 2020:

Sre - sob: 8:00 – 20:00
 

*POMEMBNO glede prehoda občine: Odlok vlade dovoljuje prehod občine (za dostop do trgovin ali storitev v drugi občini, če so bližje prebivališču osebe, kot so te trgovine ali storitve v občini prebivališča, ali če jih v občini prebivališča ni) s podpisom IZJAVE, ki jo najdete TU in POTRDILOM, da vas naročilo čaka na prevzemnem mestu (SMS/e-poštno sporočilo). 

Na voljo imate naslednje možnosti nakupa:

 

CLICK & COLLECT - REZERVIRAJTE IZDELEK V TRGOVINI JYSK

Click & Collect je storitev, ki vam omogoča, da lahko rezervirate večino naših izdelkov na JYSK.si in jih prevzamete v eni od naših trgovin - gre za izdelke, ki so že na zalogi v naših trgovinah. Če se odločite za storitev Click & Collect, boste rezervirali izdelek, ki je že na zalogi v eni od naših trgovin, in vas bo čakal v trgovini 2 delovna dni. Ko oddate naročilo rezervacije Click & Collect prek spletne trgovine, boste v 1 uri iz trgovine prejeli SMS sporočilo s potrditvijo, da je vaša rezervacija Click & Collect pripravljena za prevzem v trgovini. Rezervacija Click & Collect bo aktivna na vaše ime in jo je treba prevzeti v dveh odpiralnih dneh.

Če se odločite za preklic rezervacije Click & Collect, lahko uporabite povezavo v potrditvenem e-poštnem sporočilu, ki ga boste prejeli takoj po izdelavi rezervacije Click & Collect.

DOSTAVA V TRGOVINO JYSK - BREZ STROŠKOV DOSTAVE

Če vas zanimajo izdelki, ki jih ni na zalogi v trgovini JYSK, vendar jih je mogoče kupiti na spletu, lahko izdelek naročite na spletu in vam ga dostavimo v vašo najbližjo JYSK trgovino brez stroškov dostave. Izdelek dodajte v svojo košarico in izberite trgovino JYSK, v katero želite, da bo vaše naročilo dostavljeno. Naročilo bo poslano neposredno iz našega skladišča v trgovino in bo dostavljeno v izbrano trgovino v 8-11 delovnih dneh.

OPOMBA: Vaše celotno naročilo mora biti v znesku najmanj 180 eur, da lahko izberete to možnost dostave.

IZDELKI, KI SO LE NA JYSK.si: V JYSK-u želimo ponuditi asortiman, ki ustreza vsem našim kupcem, in vedno si prizadevamo, da bi imeli čim večjo ponudbo. Zato lahko vsem našim  kupcem ponudimo poseben asortiman izdelkov, ki jih lahko kupite samo v spletni trgovini.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete tudi na našo Službo za pomoč kupcem: pomockupcem@JYSK.com.

Varujmo sebe in svoje bližnje!

Vaš JYSK

 

Posodobljeno, 23. 11. 2020