Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na vse pohištvo za dom

Klik do akcij

Spoštovani kupci!

VSE naše trgovine SO ODPRTE. Delovni čas trgovin preverite TU. Obvezno je nošenje mask, držanje varnostne razdalje, upoštevanje števila kupcev na m2, dezinfekcija rok na vhodu v trgovino. 

Poleg nakupov v fizičnih trgovinah so vam na voljo sledeče možnosti varnih nakupov:

CLICK&COLLECT - REZERVIRAJTE IZDELEK V TRGOVINI JYSK

Click&Collect je storitev, ki vam omogoča, da lahko rezervirate večino naših izdelkov na JYSK.si in jih prevzamete v eni od naših trgovin - gre za izdelke, ki so že na zalogi v naših trgovinah. Če se odločite za storitev Click&Collect, boste rezervirali izdelek, ki je že na zalogi v eni od naših trgovin, in vas bo čakal v trgovini 2 delovna dneva. Ko oddate naročilo rezervacije Click&Collect prek spletne trgovine, boste v roku 30 MINUT iz trgovine prejeli SMS sporočilo s potrditvijo, da je vaša rezervacija Click&Collect pripravljena za prevzem v trgovini. Rezervacija Click&Collect bo aktivna na vaše ime in jo je treba prevzeti v dveh odpiralnih dneh. Izdelke plačate ob prevzemu. Če se odločite za preklic rezervacije Click&Collect, lahko uporabite povezavo v potrditvenem e-poštnem sporočilu, ki ga boste prejeli takoj po izdelavi rezervacije Click&Collect.

Poglejte naš OUTLET kotiček z znižanimi izdelki

DOSTAVA SPLETNEGA NAKUPA V TRGOVINO JYSK - NA VOLJO ZA SPLETNE NAKUPE NAD 90 EUR IN BREZ STROŠKOV DOSTAVE

Če vas zanimajo izdelki, ki jih ni na zalogi v trgovini JYSK, vendar jih je mogoče kupiti na spletu, lahko izdelek naročite na spletu in vam ga dostavimo v vašo najbližjo JYSK trgovino brez stroškov dostave. Izdelek dodajte v svojo košarico in izberite trgovino JYSK, v katero želite, da bo vaše naročilo dostavljeno. Naročilo bo poslano neposredno iz našega skladišča v trgovino in bo dostavljeno v izbrano trgovino v 8-11 delovnih dneh. OPOMBA: Vaše celotno naročilo mora biti v znesku najmanj 90 eur, da lahko izberete to možnost dostave.

IZDELKI, KI SO LE NA JYSK.si: V JYSK-u želimo ponuditi asortiman, ki ustreza vsem našim kupcem, in vedno si prizadevamo, da bi imeli čim večjo ponudbo. Zato lahko vsem našim  kupcem ponudimo poseben asortiman izdelkov, ki jih lahko kupite samo v spletni trgovini.

SLUŽBA ZA KUPCE

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete tudi na našo Službo za pomoč kupcem: pomockupcem@JYSK.com, ki ima trenutno zaradi povečanega obsega povpraševanj daljši odzivni čas. Prosimo vas za strpnost in razumevanje.

Varujmo sebe in svoje bližnje!

Vaš JYSK

 

Posodobljeno, 20. 5. 2021