Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Super dnevi: Prihranite do 60% na pisarniške stole in mize, vzmetnice, okrasne blazine, posteljnino...

Klik do akcij

Spoštovani kupci!

v skladu z novimi vladnimi ukrepi v zvezi s koronavirus situacijo morajo vsi obiskovalci trgovine izpolnjevati PCT pogoj in ga z ustreznimi dokazili tudi dokazati. 

!!! POMEMBNO: Nakup v JYSK-u lahko opravite brez vstopa v trgovino in PCT potrdil – s prevzemom pri zunanjem skladišču. Na voljo so sledeče možnosti varnih nakupov brez vstopa v trgovino:

Izdajanje vaših C&C rezervacij, naročil z dostavo v trgovino in običajnih naročil izdelkov lahko poteka pri zunanjem skladišču brez vstopa v trgovino in brez PCT potrdil ob upoštevanju vseh predpisanih varnostnih ukrepov. Delovni čas trgovin in skladišč je enak in ga lahko preverite TU.

Na voljo vam je tudi spletni nakup na JYSK.si z dostavo na dom.

V trgovinah je obvezno nošenje mask, dezinfekcija rok na vhodu v trgovino ter upoštevanje vseh aktualnih predpisov in ukrepov za zajezitev koronavirusa, ki veljajo za trgovinsko dejavnost. 

CLICK&COLLECT - REZERVIRAJTE IZDELEK V TRGOVINI JYSK

Click&Collect je storitev, ki vam omogoča, da lahko rezervirate večino naših izdelkov na JYSK.si in jih prevzamete v eni od naših trgovin - gre za izdelke, ki so že na zalogi v naših trgovinah. Če se odločite za storitev Click&Collect, boste rezervirali izdelek, ki je že na zalogi v eni od naših trgovin, in vas bo čakal v trgovini 2 delovna dneva. Ko oddate naročilo rezervacije Click&Collect prek spletne trgovine, boste v roku 30 MINUT iz trgovine prejeli SMS sporočilo s potrditvijo, da je vaša rezervacija Click&Collect pripravljena za prevzem v trgovini. Rezervacija Click&Collect bo aktivna na vaše ime in jo je treba prevzeti v dveh odpiralnih dneh. Izdelke plačate ob prevzemu. Če se odločite za preklic rezervacije Click&Collect, lahko uporabite povezavo v potrditvenem e-poštnem sporočilu, ki ga boste prejeli takoj po izdelavi rezervacije Click&Collect.

Poglejte naš OUTLET kotiček z znižanimi izdelki

DOSTAVA SPLETNEGA NAKUPA V TRGOVINO JYSK - NA VOLJO ZA SPLETNE NAKUPE NAD 70 EUR IN BREZ STROŠKOV DOSTAVE

Če vas zanimajo izdelki, ki jih ni na zalogi v trgovini JYSK, vendar jih je mogoče kupiti na spletu, lahko izdelek naročite na spletu in vam ga dostavimo v vašo najbližjo JYSK trgovino brez stroškov dostave. Izdelek dodajte v svojo košarico in izberite trgovino JYSK, v katero želite, da bo vaše naročilo dostavljeno. Naročilo bo poslano neposredno iz našega skladišča v trgovino in bo dostavljeno v izbrano trgovino v 8-11 delovnih dneh. OPOMBA: Vaše celotno naročilo mora biti v znesku najmanj 70 eur, da lahko izberete to možnost dostave.

IZDELKI, KI SO LE NA JYSK.si: V JYSK-u želimo ponuditi asortiman, ki ustreza vsem našim kupcem, in vedno si prizadevamo, da bi imeli čim večjo ponudbo. Zato lahko vsem našim  kupcem ponudimo poseben asortiman izdelkov, ki jih lahko kupite samo v spletni trgovini.

SLUŽBA ZA KUPCE

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete tudi na našo Službo za pomoč kupcem: pomockupcem@JYSK.com, ki ima trenutno zaradi povečanega obsega povpraševanj daljši odzivni čas. Prosimo vas za strpnost in razumevanje.

Varujmo sebe in svoje bližnje!

Vaš JYSK

 

Posodobljeno, 16. 9. 2021