Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi povečanega obsega spletnih naročil kupce prosimo za strpnost in razumevanje zaradi zamud pri dostavi in daljšega odzivnega časa Službe za pomoč kupcem.
>TU< preberite vse o varnostnih ukrepih, odpiralnem času trgovin in nakupu na JYSK.si

20-60% popust na ležišča, nadvložke in prešite odeje!

Spoštovani kupci,

veseli nas, da smo skladu z državno zakonodajo (odlok vlade z dne 16. 4 . 2020) v ponedeljek, 20. 4. 2020, ponovno odprli vse naše trgovine v Sloveniji. 

Zdravje in varnost naših zaposlenih in kupcev sta naši največji prioriteti, zato prosimo, da upoštevate nujne varnostne ukrepe.

VARNOSTNI UKREPI V FIZIČNIH TRGOVINAH

Vstop v trgovino je možen le z uporabo zaščitne maske (ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela, kot je na primer ruta, šal ali podobne oblike zaščite). Pred vstopom si obvezno razkužite roke. Razkužilo je na voljo pri vhodu. 

Vljudno vas prosimo, da upoštevate varnostno razdaljo vsaj 2 metra in se izogibate rokovanju.

Zaradi varnosti omejujemo število strank, ki so lahko istočasno v naši prodajalni. Vsaka prodajalna bo glede na kvadraturo informirala svoje kupce glede tega števila. Glede na strokovna izhodišča se priporoča, da posamezen poslovni prostor zagotavlja 20 m2 površine na posamezno stranko, v kolikor je v poslovnem prostoru naenkrat prisotnih več strank.

Delovni čas trgovin lahko najdete TU.

Za varen in hiter nakup svetujemo uporabo storitve Klikni in prevzemi (Click & Collect):  v naši spletni trgovini rezervirate izdelke v izbrani trgovini in v roku 1 ure vam trgovina pošlje SMS za prevzem naročila. Storitev je na voljo za vse trgovine.

OSTALA OBVESTILA

Ker fizične trgovine skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji z dne, 15. 3. 2020, niso poslovale do vključno 19. 4. 2020, vas obveščamo, da bodo naročila, ki so bila naročena in plačana v fizičnih trgovinah, izvršena in obravnavana v najkrajšem možnem času po odprtju fizičnih trgovin. Takoj, ko bodo izdelki pripravljeni za prevzem, bodo trgovine kupce obvestile s SMS-om ali po e-pošti.

Za vse nakupe na JYSK.si v vrednosti 330 eur ali več velja brezplačna dostava. Pri dostavah naročil iz naše spletne trgovine upoštevajte nujne varnostne ukrepe dostavnih služb za dostavo v izrednih razmerah.

Zaradi trenutne situacije in povečanega števila spletnih naročil vse kupce prosimo za strpnost in razumevanje zaradi zamud pri dostavi in daljšega odzivnega časa naše Službe za pomoč kupcem. Več o dostavi TU. Trenutno nekaterih manjših izdelkov ni možno kupiti v spletni trgovini JYSK.si, lahko pa jih rezervirate na JYSK.si ter prevzamete v trgovini (storitev Klikni in prevzemi).

Za vsa vprašanja vam je od ponedeljka do petka od 9-14h na voljo naša Služba za pomoč kupcem na e-poštnem naslovu pomockupcem@JYSK.com. Več TU.
 

Hvala za razumevanje in dobrodošli nazaj!

Vaš JYSK

Zadnja sprememba, 25. 5. 2020