Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Splošni prodajni pogoji in dostava

Naslednji pogoji prodaje in dostave veljajo za vse nakupe na JYSK.si in za dostavo na celotnem območju Slovenije. Vsi sporazumi o nakupu na JYSK.si bodo v slovenskem jeziku. V času nakupa na JYSK.si mora biti kupec polnoleten.

JYSK Trgovina d.o.o., Tovarniška 10a, 8250 Brežice. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 1/02640/00. Družba je zavezana za plačilo DDV (št. 5171555, DU Ljubljana).

Pogoji prodaje in dostave so bili nazadnje posodobljeni 16. 2. 2015 in so sestavljeni iz naslednjih delov:

 

1. Kako nakupovati na JYSK.si

2. Cene izdelkov

3. Datum nakupa, datum plačila, datum dostave

4. Plačilo

5. Potrditev naročila

6. Račun

7. Dostava

8. Vračilo in zamenjava izdelkov

9. Reklamacije

10. Napačna dostava

11. Poškodovani izdelki

12. Varovanje osebnih podatkov

13. Jamstvo cene


Splošno

Prosimo upoštevajte, da so izdelki in cene, ki se nahajajo na JYSK.si enaki tistim, ki se nahajajo v JYSK-ovih trgovinah. Izjema je le nekaj izdelkov, ki jih je mogoče kupiti le v trgovinah, medtem ko so nekateri izdelki na voljo le na JYSK.si - v tem primeru bo to jasno navedeno na izdelku. Za vsa vprašanja glede nakupa na JYSK.si prosimo pišite oddelku Pomoč kupcem prek naslednjega kontaktnega obrazca ali jih pokličite na telefon +386 1 888 89 12 (od ponedeljka do petka, od 8:00 do 16:00).
Vsi izdelki, ki se nahajajo na naši spletni strani so odvisni od razpoložljivosti zalog. Vedno se bomo trudili zagotoviti celotno ponudbo izdelkov, v primeru da izdelka ni na zalogi, pa Vam bomo to sporočili. 
Pridržujemo si pravico da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primeru, da naročenega izdelka ni več na zalogi. V tem primeru Vam izdelka ne bomo računali.
Potrudili smo se, da izdelke čim bolj natančno opišemo in prikažemo. Kljub temu se lahko zgodi, da izdelki odstopajo od svojega opisa. Za vsa vprašanja ali dodatne informacije prosimo pišite oddelku Pomoč kupcem prek kontaktnega obrazca.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine JYSK.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

E-novice

Visa Mastercard