Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 31. 3. na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 330 eur ali več 

30-60% popust na WELLPUR ležišča in vzglavnike

Uporaba osebnih podatkov

JYSK upravlja in odgovarja za vse JYSK-ove spletne strani, vključno z www..JYSK.si. Uporabnikom želimo ponuditi prijazno stran, ki bo vsebovala vse potrebne informacije, zato uporabljamo tehnologijo, ki omogoča zbiranje, obdelavo in razvrščaje podatkov o uporabi na spletni strani. Pri tem omogočamo maksimalno možno zaščito za vas in ostale obiskovalce strani.

JYSK ščiti vašo zasebnost in zasebnost ostalih obiskovalcev in upošteva predpise, ki jih narekuje Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), zato lahko brez zadržkov obiščete našo spletno stran. Zabeležimo le tiste obiskovalce, ki potrdijo željo po prejemanju naših obvestil in promocijskega materiala po elektronski pošti. Če tega ne želijo več, lahko to kadarkoli prekličejo tako, da pošljejo elektronsko sporočilo na naslov pomockupcem@jysk.com.

JYSK je zavezan spoštovati slovensko zakonodajo, vključno s predpisi, ki jih narekujejo Slovenski računovodski standardi, Zakon o računovodstvu, Zakon o davčnem postopku in  Zakon o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju. Pomembne podatke bo mogoče uničiti šele po pretečenih rokih, ki so določeni v omenjenih zakonih.  Pridobljeni podatki ne bodo javno dostopni na naši spletni strani.

Kot obiskovalec boste lahko anonimno uporabljali našo spletno stran, vendar neprijavljeni obiskovalci ne bodo imeli dostopa do informacij, ki so shranjene v bazi podatkov strani www.jysk.si, prav tako ne bodo deležni JYSK-ovih storitev. JYSK ne prodaja, izposoja ali na kateri drug način posreduje zbranih podatkov tretji osebi.

Beleženje uporabe spletne strani

Informacije zbiramo z uporabi različnih vrst piškotkov in vašega IP naslova. Piškotek je majhna datoteka z informacijami, ki so shranjene na vašem računalniku. Na tak način si vas spletna stran zapomni in vas prepozna ob naslednjem obisku.


Piškotki omogočajo JYSK-u, da  s pomočjo statistike spremlja, kako vi in ostali obiskovalci uporabljate spletno stran. Posamezne podatke, ki so del statistične obdelave, se ne obdeluje individualno. Podatki se uporabljajo samo zato, da bi z njihovo pomočjo lahko razvijali in izboljševali našo spletno stran.

Piškotke lahko kadarkoli zbrišete, vendar če boste vaš pregledovalnik nastavili tako, da ne bo sprejemal piškotkov, nekaterih delov na spletni strani ne boste mogli uporabljati. Del podatkov, ki jih zabeleži JYSK, lahko postane javen, vendar samo v anonimni obliki, npr. v obliki podatka o številu uporabnikov spletne strani.

Spletni svetilniki: Uporabljamo Google Analytics-jeve spletne svetilnike, da nam pomagajo analizirati, kaj gledajo in počnejo obiskovalci na naši spletni strani.