Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Eleganten plastičen stol VARMING
Odlična in kakovostna klop RAKKEBY iz jekla in umetnega lesa
Nastavljiv stol LOMMA

VRTNI STOLI IN VRTNA KLOP ZA VAŠO TERASO, BALKON ALI VRT

Ob lepem vremenu veliko ljudi uporablja vrt kot podaljšek dnevne sobe. Da bi nam bilo udobno, je pomembno, da so vrtni stoli in vrtne klopi kakovostne. Če je čas za nakup novih vrtnih stolov, imate v trgovinah JYSK na voljo veliko izbiro. Naši vrtni stoli in vrtne klopi so na voljo v različnih dizajnih in materialih. Poiščite jih na naši spletni strani!

Stoli/Klopi - Kampiranje

Stoli/Klopi - Masiven les

 
Stol HAMAR trdi les

Stoli/Klopi - Plastika

 
Stol VARMING črna
Stol VARMING črna
 
Stol VARMING siva
Stol VARMING siva

Vrtni stoli in vrtne klopi so iz različnih materialov in dizajnov

Na voljo imamo na primer vrtne stole iz trdega lesa s certifikatom FSC®, umetnega lesa, aluminija, umetnega ratana, plastike in jekla.

Ne glede na to, ali bi radi kupili stol za kampiranje, nastavljiv stol, zložljiv stol, klasičen lesen stol, vrtno klop ali otroški stol, boste v trgovinah JYSK zagotovo našli, kar iščete. Seveda lahko kupite tudi komplet vrtnega pohištva z ujemajočimi se stoli in mizami.

Vrtne stole lahko poleg sedenja uporabljate tudi za marsikaj drugega. Z dvema klasičnima lesenima vrtnima stoloma lahko na primer oblikujete prijeten kotiček na vrtu ali pa se namestite na praktičen nastavljiv stol sredi trate in uživate na soncu.

Namesto stola lahko izberete tudi vrtno klop: s privlačno leseno klopjo na vrtu pred hišo boste ustvarili toplo in vabljivo vzdušje. 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Visa Mastercard