Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 28. februarja na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 300,- EUR ali več 

Udobno se namestite na novi vrtni klopi ali stolu

Ob lepem vremenu veliko ljudi uporablja vrt kot podaljšek dnevne sobe. Da bi nam bilo udobno, je pomembno, da je vrtno pohištvo kakovostno. Če je čas za nakup novih vrtnih stolov, imate v trgovinah JYSK na voljo veliko izbiro. Naši vrtni stoli so na voljo v različnih dizajnih in materialih. Na voljo imamo na primer stole iz trdega lesa s certifikatom FSC®, sintetičnega lesa, aluminija, umetnega ratana, plastike in jekla. 

Ne glede na to, ali bi radi kupili stol za kampiranje, nastavljiv stol, klasičen lesen stol, vrtno klop ali otroški stol, boste v trgovinah JYSK zagotovo našli, kar iščete. Seveda lahko kupite tudi komplet vrtnega pohištva z ujemajočimi se stoli in mizami.

Vrtne stole lahko poleg sedenja uporabljate tudi za marsikaj drugega. Z dvema klasičnima lesenima vrtnima stoloma lahko na primer oblikujete prijeten kotiček na vrtu ali pa se namestite na praktičen nastavljiv stol sredi trate in uživate na soncu.

Namesto stola lahko izberete tudi vrtno klop: s privlačno leseno klopjo na vrtu pred hišo boste ustvarili toplo in vabljivo vzdušje. 

E-novice

Visa Mastercard