JYSK Life Club

JYSK Life Club je projekt našega podjetja, katerega cilj je promocija boljše kakovosti življenja, saj nam moderen način življenja ne nudi dovolj časa za uživanje in druženje z družino ter prijatelji. Poleg tega so cilji projekta tudi promocija danske kulture, urejanja interierja na avtentičen, edinstven in kreativen način, kot tudi spodbujanje posameznikov, da se angažirajo v različnih družbeno odgovornih projektih.

V sklopu JYSK Life Club-a bomo organizirali več delavnic. Teme delavnic bodo različne, odvisne od želja kupcev, letnih časov ali aktualnih trendov na področju notranjega dizajna.

V okviru naših novih delavnic, ki se bodo začele 27. februarja 2021, bomo aktualne teme obravnavali v okviru projektov DIY zero waste (brez odpadkov).

Naš cilj je spodbuditi družbeno odgovornost in aktivacijo celotne skupnosti s posebnim poudarkom na trajnostem razvoju. JYSK je v svetovnem merilu že naredil velike spremembe glede recikliranih variant embalaže in bolj trajnostnega oblikovanja. S FSC® certificiranim lesenim pohištvom (FSC® N001715) skrbimo za izvor, iz katerega prihaja surovina, ne da bi ogrozili naravne habitate. Poudarek je tudi na prilagojenih velikostih embalaže za naročila v spletni trgovini, za kar gre zahvala tehnologiji Packsize, ki se uporablja v naših distribucijskih centrih. Že vrsto let delamo z najbolj priznanimi eko oznakami, da bi zagotovili, da materiali, iz katerih so izdelani naši izdelki, prihajajo iz odgovornih virov. Zelo smo osredotočeni tudi na zagotavljanje kemijske varnosti z uporabo oznake STANDARD 100 by OEKO-TEX® pri certificiranju tekstilnih izdelkov.

Toda vedno je mogoče še nekaj storiti na ravni vsakega posameznika in to je cilj teh delavnic brez odpadkov JYSK LIFE CLUB zero waste. Spodbuditi hočemo posameznike, da naj tudi sami prispevajo k bolj trajnostnemu vedenju in se hkrati zabavajo z družino skozi te doma narejene projekte (DIY) v sodelovanju z vplivneži iz Slovenije in regije.

Naučite se korak za korakom, kako stare okrušene krožnike in sklede spremeniti v stojalo za sladko torto, kako dati stari okrasni blazini nov videz in kako izkoristiti lepe posodice iz rabljenih starih svečnikov, narediti novo svetilko iz stare vaze ali ustvariti dekorativne stenske okraske iz umazanega prta in še veliko več….

Spremljajte naše objave na IG profilu JYSK.si in se zabavajte!

#JYSKLIFECLUB #JYSKSI #ZEROWASTE

 

Alja Nike Skrt, Ljubeznice.si

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Prvo delavnico smo organizirali v Ljubljani, 12. decembra 2019, in sicer na temo božično-novoletne dekoracije. Sodelujoči so lahko prisluhnili nasvetom o ureditvi doma v prazničnem duhu in ustvarili svojo božično dekoracijo. Delavnico je vodila Jana Koteska. 


Veselimo se druženja z vami, zato nas spremljajte in se priključite projektom v JYSK Life Club-u!