PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE IN AVTOMATSKO BOSTE UVRŠČENI V MESEČNO ŽREBANJE ZA LEPO NAGRADO

JYSK-ove novice so brezplačne, pošiljamo jih 1-2 krat tedensko. V celoti so neobvezujoče, v vsakem trenutku lahko odjavite njihovo prejemanje. Poslali vam bomo verifikacijsko e-poštno sporočilo, kjer boste potrdili vašo prijavo na naše e-novice. (Priporočamo vam, da pogledate tudi med nezaželeno e-pošto). S prijavo na e-novice boste avtomatsko uvrščeni v mesečno žrebanje za nagrado: JYSK-ov darilni bon v vrednosti 100 eur, ki ga lahko uporabite v JYSK-ovih fizičnih trgovinah. Prijavite se tako, da se vpišete tu:

Prijava


PRAKTIČNE INFORMACIJE

Ko se prijavite na naše e-novice, lahko vsak teden pričakujete, da vam bomo poslali 1-2 e-novice. Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite prek linka na dnu e-novic.

E-novice vsebujejo najnovejše akcijske ponudbe, novosti, novice in aktualne letake. S prijavo na e-novice dovoljujete, da vam pošiljamo informacije o naših storitvah, vključno z e-pošto, ki vključuje opomnike z izdelki, ki so vam ostali v košarici, e-pošto po vaši nakupovalni izkušnji na JYSK.si in tudi e-pošto z izdelki in temami, ki vas zanimajo.

Z vašimi podatki ravnamo zelo skrbno. Preberite več o Varstvu osebnih podatkov.