Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Kopalniški dodatki in kopalniška preproga z brisačami
Škatla za nakit s košarico in bombažnimi blazinicami za čiščenje
Valjček za obraz

Brisače, kopalniške preproge in zavese po odličnih cenah iz JYSK-a

Brisače iz JYSK-a so iz bombaža, zato so zelo mehke na dotik ter na voljo v več kakovostnih razredih. V ponudbi imamo več serij brisač v številnih barvnih kombinacijah in velikostih, ki jih pri nas dobite po najboljši ceni. Na kaj vse pa moramo pomisliti, ko nakupujemo nove brisače? Preberite naš vodičV JYSK-u boste našli tudi vse ostalo, kar potrebujete za ureditev vaše kopalnice in osebno nego: ogromno lepih in stilskih kopalniških dodatkov kot so npr. lonček za zobne ščetke, dozirnik za milo, koš za smeti, držala za WC papir, toaletne ščetke, kopalniške preproge v raznih vzorcih in barvah, kopalniške zavese in drogove. Na voljo pa so tudi mehki kopalni plašči. 

Kopalniški dodatki in brisače za vsako kopalnico

Ne glede na to, kakšen slog ureditve imate doma, lahko v JYSK-u preprosto najdete razne kopalniške dodatke. Naši dodatki za kopalnico in brisače so na voljo v številnih barvah, modelih in velikostih, tako da lahko kopalnico okrasite v istem slogu: lonček za zobne ščetke, dozirnik mila in držalo za WC papir. Izberite lepo kopalniško preprogo v enaki barvi kot brisače in zavese za prho - kopalnica bo tako izgledala odlično. Hkrati lahko izberete mehke copate, ki ustrezajo vašemu kopalnemu plašču. JYSK ima tudi veliko izbiro različnih tekstilnih izdelkov za kopalnico, ki so narejeni iz bombaža, poliestra, mikrovlaken, frotirja, flisa ali velurja, zato se za vsakega najde nekaj. In če se naveličate nekega stila ali barv dodatkov v kopalnici, jih lahko preprosto zamenjate. Poglejte najnovejše trende.