Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spletni ponedeljek s popusti 20-60% Klikni TU Naročite na spletu do 13. 12. 22, da bo vaše naročilo dostavljeno pred božičem.

Kako oprati nove brisače

Kako oprati nove brisače

Preden začnete z uporabo svojih novih brisač jih pred prvim pranjem za 24 ur namočite v hladno vodo, nato pa jih operite po navodilih za pranje. Z namakanjem se bodo bombažna vlakna „odprla“ in omogočila brisačam boljšo sposobnost vpijanja, prav tako pa se bodo odstranili morebitni odvečni ostanki barve. V hladno vodo lahko dodate tudi malo kisa, ki bo omogočil vezanje barve za bombaž, s čimer bo brisača dlje ohranila svojo barvo.

PRI PRVEM PRANJU BRISAČ NE UPORABLJAJTE MEHČALCA

Pri prvem pranju brisač ne uporabljajte mehčalca. Ta pusti na bombažu plast, ki ovira zmožnost vpijanja in sušenja brisače.

SVOJE BRISAČE PERITE PRI 60°C

Brisače je potrebno na začetku nekajkrat oprati ločeno in vedno s podobnimi barvami. Brisače perite vedno pri 60°C. To je temperatura, ki uniči vse bakterije in viruse, kar zagotavlja boljšo higieno. Brisače iz velurja je potrebno prati pri 40°C, saj bodo tako bolje ohranile svojo barvo in mehko teksturo. Vedno je dobro slediti navodilom za pranje, ki se nahajajo na etiketi brisač.

S SUŠENJEM V SUŠILNEM STROJU BODO BRISAČE MEHKEJŠE

Sušenje na svežem zraku je sicer naravi prijazno, vendar s sušenjem v sušilnem stroju pridobijo mehkobo. Po pranju tako priporočamo, da brisače sušite v sušilnem stroju, s čimer bodo te postale izredno mehke.

Izvedite več

Vzemite si čas zase in se razvajajte doma

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Vzemite si čas zase z novimi izdelki iz Nordic Mood collection

Poiščite navdih za ureditev kopalnice v novi kolekciji Nordic Mood

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.