Vrtne blazine za vsak vrtni stol, ležalnik ali klop

Izbira vrtnih blazin je v JYSK-u odlična in po ugodnih cenah. Vrtne blazine so na voljo v različnih barvah in modelih, ki ustrezajo vsem vrstam vrtnih stolov. Med drugim boste v JYSK-u našli ugodne vrtne blazine: za vrtne stole z visokim ali nizkim hrbtiščem, nastavljive stole, klopi in ležalnike ter običajne vrtne stole. Posebnost našega asortimana so vrtne blazine za palete oz. za vrtno pohištvo iz palet, saj so narejene v merah palet. Več o blazinah za palete si poglejte TU. Nove vrtne blazine so odličen način za enostavno in cenovno ugodno osvežitev vrtnega pohištva. Če bi radi, da vaše vrtne blazine ohranijo svoj videz več let, jih po dolgem dnevu na vrtu preprosto pospravite v zaboj za shranjevanje vrtnih blazin. Blazine so iz trpežne prevleke.

19 izdelki
  19 izdelki

  Blazine za palete

  Vrtne blazine za udobje in popestritev vrtne garniture

  Vrtne blazine za vrtno pohištvo so enostavna in poceni rešitev, če vaš vrt ali balkon potrebujeta osvežitev. Številne barve in vzorci na vrtnih blazinah vam omogočajo, da ustvarite stil ureditve, ki ga imate radi. Pri nas najdete tako klasične enobarvne vrtne blazine kot tudi moderne in energične barvite ter vzorčaste vrtne blazine. Če želite, da bodo vaše vrtne blazine obstojne več let, je lahko zaboj za blazine dobra ideja in rešitev. Zaboj za vrtne blazine omogoča tudi hitro in enostavno ureditev terase od koncu dneva.

  Vrtne blazine za vrtno pohištvo iz palet

  Vrtne blazine za vrtno pohištvo iz palet se morajo ujemati z njegovo velikostjo. Prav tako morajo biti dovolj velike in kompaktne, da ne boste občutili vrzeli med deskami v sedežnem delu garniture ter dovolj debele, da ne čutite desk na hrbtnem delu vrtnega pohištva iz palet. Tkanina blazin iz palet mora biti močna, a hkrati tudi mehka. Naša serija vrtnih blazin SKJERPE je narejena v merah za palete. Poglejte ideje za ureditev terase v stilu Street food.