Raziščite vrtne blazine za vsak vrtni stol, ležalnik ali klop

Izbira vrtnih blazin je v JYSK-u odlična in po ugodnih cenah. Vrtne blazine so na voljo v različnih barvah in modelih, ki ustrezajo vsem vrstam vrtnih stolov. Med drugim boste v JYSK-u našli ugodne vrtne blazine za: vrtne stole z visokim ali nizkim hrbtiščem, nastavljive stole, klopi in ležalnike ter navadne vrtne stole. Posebnost našega asortimana so vrtne blazine za palete oz. za vrtno pohištvo iz palet, saj so narejene v merah palet. Več o blazinah za palete si poglejte TU. Nove vrtne blazine so odličen način za enostavno in cenovno ugodno osvežitev vrtnega pohištva. Če bi radi, da vaše vrtne blazine ohranijo svoj videz več let, jih po dolgem dnevu na vrtu preprosto pospravite v zaboj za shranjevanje vrtnih blazin. Blazine so iz trpežnih prevlek.

47 izdelki
  47 izdelki

  Naslanjač

  Vrtne blazine za udobje in popestritev vrtne garniture

  Vrtne blazine za vrtno pohištvo so enostavna in poceni rešitev, če vaš vrt ali balkon potrebujeta osvežitev. Številne barve in vzorci na vrtnih blazinah vam omogočajo, da ustvarite stil ureditve, ki ga imate radi. Pri nas najdete tako klasične enobarvne vrtne blazine kot tudi moderne in energične barvite ter vzorčaste vrtne blazine. Če želite, da bodo vaše vrtne blazine obstojne več let, je lahko zaboj za blazine dobra ideja in rešitev. Zaboj za vrtne blazine omogoča tudi hitro in enostavno ureditev terase od koncu dneva, saj lahko vanj pospravite tako vrtne blazine, kot ostale dodatke za vrt.

  Vrtne blazine za vrtno pohištvo iz palet

  Vrtne blazine za vrtno pohištvo iz palet se morajo ujemati z njihovo velikostjo. Prav tako morajo biti vrtne blazine za palete dovolj velike in kompaktne, da ne boste občutili vrzeli med deskami v sedežnem delu garniture iz palet ter dovolj debele, da ne čutite desk na hrbtnem delu vrtnega pohištva iz palet. Tkanina blazin za palete mora biti močna, a hkrati tudi mehka za večje udobje. Naša serija vrtnih blazin SKJERPE je narejena v merah za palete. Poglejte ideje za ureditev terase v stilu Street food.

  Udobje z debelimi in tanjšimi vrtnimi blazinami

  Ko kupujete nove vrtne blazine, izberite dizajn, ki ustreza vašemu stilu. Vendar pa je pomembno upoštevati tudi obliko in višino vrtnih blazin. Debele vrtne blazine vam nudijo veliko udobja, hkrati pa bodo dvignile vašo višino sedenja. Zato preverite višino vaše vrtne mize in stola, da boste dobili najbolj optimalen položaj sedenja na vrtnem pohištvu. 

  Zaščitite svoje vrtne blazine 

  Če želite, da so vaše vrtne blazine čiste in bodo zdržale več let, je dobro kupiti zaboj za blazine. Trpežne prevleke za blazino omogočajo tudi hitro in enostavno čiščenje vrtnih blazin po dolgem dnevu na vrtu. V slabme vremenu lahko vrtne blazine shranite v vrtnih zabojih, prav tako čez zimo. Poglejte naše vrtne zaboje.