Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Vrtna miza s prilagodljivo višino

Prednosti vrtne mize s prilagodljivo višino

S kakšnim namenom vabite prijatelje in družino na teraso ali balkon? Le na kavo, pijačo in klepet? Ali radi pripravljate tudi večerje, kosila in organizirate piknike za družino? Veliko se vas verjetno sooča s premalo prostora na terasi ali balkonu. V JYSK-u vam ponujamo rešitev: vrtno mizo s prilagodljivo višino. Ko obedujete ali večerjate, si mizo nastavite na najvišjo višino. Kasneje pa si jo lahko nastavite na najnižjo višino in uživate ob kavi ali pijači ter si tako ustvarite prijetnejše in udobnejše vzdušje.

Vrtni lounge komplet VEMB tako ponuja praktično rešitev za več priložnosti. Vsestranski set vam prihrani denar in prostor.  

Vrtno lounge pohištvo z mizo s prilagodljivo višino

 

Z udobnim lounge vrtnim setom in dodatnimi nakladljivimi stoli, ki za shranjevanje zavzamejo malo prostora, lahko pripravite za svoje prijatelje tako večerjo in kosilo ali jih le povabite na kavo na vašo priljubljeno teraso. 

 

 

Vrtni lounge set TANE se lahko prav tako prilagodi vašim potrebam in željam, saj ga lahko uporabite 3 v 1. Več o setu TANE preberite TU.  

 

Odličen lounge zložljiv komplet z mizo, dvosedom in 2 taburejema

Ideje za ureditev terase

Vsestransko uporaben vrtni lounge komplet s prilagodljivo višino mize je tudi VONGE. 

Lounge vrtna garnitura s prilagodljivo višino


V kolikor ne potrebujete veliko prostora za druženje, si lahko omislite zeleno oazo na balkonu ali terasi s cvetličnimi lončki z rožami ali začimbnicami. Prav tako si lahko z ostalimi vrtnimi dodatki kot so čudovite lanterne ali svetilke pričarate magičen kotiček na prostem.  


S pravo izbiro vrtne mize in stolov si ustvarite udobje dnevne sobe na prostem

Zakaj si ne bi na terasi ali balkonu uredili udoben dnevni kotiček? Z lounge vrtnimi kompleti si enostavno uredite dnevno sobo na prostem. Če nimate dovolj velike terase ali balkona, morate biti skrbni z načrtovanjem prostora. Z multifunkcionalnim vrtnim pohištvom si prihranite prostor še za zaboj za shranjevanje ali za kotiček za počivanje.  

 

Vrtni lounge kompleti za vtrne terase


Miza, ki sestavlja vrtni lounge komplet TAMBOHUSE, se preprosto spremeni v jedilniško mizo. Z nogo pridržite spodnji del mize ter dvignite mizno ploščo navzgor. Obrnite jo za 90 stopinj in nežno pritisnite, dokler ne zaskoči in miza je pripravljena za obedovanje. Komplet je na voljo tudi v naravni barvi, v istem dizajnu pa še nekaj drugih kosov pohištva TAMBOHUSE.

 

Izvedite več

Uredite teraso po vzoru koncepta Street Food

Kako izbrati vrtni ležalnik

Izberite ustrezen vrtni senčnik ali platno za zaščito pred soncem

Kako izdelati vrtno pohištvo iz palet

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.