Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 300 eur ali več (za dostave od 8-16h). Možen je daljši rok dostave za spletna naročila, naročite do 11. 12. za dostavo do božiča.

 

Vrtna miza s prilagodljivo višino

Prednosti vrtne mize s prilagodljivo višino

S kakšnim namenom vabite prijatelje in družino na teraso ali balkon? Le na kavo, pijačo in klepet? Ali radi pripravljate tudi večerje, kosila in organizirate piknike za družino? Veliko se vas verjetno sooča s premalo prostora na terasi ali balkonu. V JYSK-u vam ponujamo rešitev: vrtno mizo s prilagodljivo višino. Ko obedujete ali večerjate, si mizo nastavite na najvišjo višino. Kasneje pa si jo lahko nastavite na najnižjo višino in uživate ob kavi ali pijači ter si tako ustvarite prijetnejše in udobnejše vzdušje.

Vrtni lounge komplet VEMB tako ponuja praktično rešitev za več priložnosti. Vsestranski set vam prihrani denar in prostor.  

 

Z udobnim lounge vrtnim setom in dodatnimi nakladljivimi stoli, ki za shranjevanje zavzamejo malo prostora, lahko pripravite za svoje prijatelje tako večerjo in kosilo ali jih le povabite na kavo na vašo priljubljeno teraso. 

 

Ideje za ureditev terase

Vsestransko uporaben vrtni lounge komplet s prilagodljivo višino mize je tudi VONGE. 

Lounge vrtna garnitura s prilagodljivo višino
Vrtna lounge garnitura VONGE 6 oseb
1150,-/set
1999,- /set
-42%
Do prodaje zalog
Samo na spletu


V kolikor ne potrebujete veliko prostora za druženje, si lahko omislite zeleno oazo na balkonu ali terasi s cvetličnimi lončki z rožami ali začimbnicami. Prav tako si lahko z ostalimi vrtnimi dodatki kot so čudovite lanterne ali svetilke pričarate magičen kotiček na prostem.  


S pravo izbiro vrtne mize in stolov si ustvarite udobje dnevne sobe na prostem

Zakaj si ne bi na terasi ali balkonu uredili udoben dnevni kotiček? Z lounge vrtnimi kompleti si enostavno uredite dnevno sobo na prostem. Če nimate dovolj velike terase ali balkona, morate biti skrbni z načrtovanjem prostora. Z multifunkcionalnim vrtnim pohištvom si prihranite prostor še za zaboj za shranjevanje ali za kotiček za počivanje.  

 


Miza, ki sestavlja vrtni lounge komplet TAMBOHUSE, se preprosto spremeni v jedilniško mizo. Z nogo pridržite spodnji del mize ter dvignite mizno ploščo navzgor. Obrnite jo za 90 stopinj in nežno pritisnite, dokler ne zaskoči in miza je pripravljena za obedovanje. Komplet je na voljo tudi v naravni barvi, v istem dizajnu pa še nekaj drugih kosov pohištva TAMBOHUSE.

 

Izvedite več

Novoletna razsvetljava: varnostni nasveti

Nasveti za pravo božično zgodbo v vašem domu in zunaj njega

Modularna vrtna garnitura z več možnostmi postavitve

Uživajte v poletnih večerih z vrtnim kuriščem