Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Računalniški stol z dvižno mizo in vitrina v domači pisarni
Knjižne omare oz. poličniki v pisarni s pisarniškim stolom in pisalno mizo
Vitrina v pisarni ter pisarniški stol in pisalna miza

Pisarna in pisarniško pohištvo v različnih stilih in za vsak žep

Pisarna je v zadnjih letih del skoraj vsakega doma. Pisarne in delovni kotički so postali novi prostori za opremljanje vašega doma, saj čedalje več ljudi kombinirano dela od doma. V podjetju JYSK boste našli pisarniško pohištvo za ureditev domače pisarne: pisalne in računalniške mize, stojala za prenosnike, pisarniške stole, računalniške stole in gamerske stole po ugodnih cenah. Za domače pisarne so na voljo kakovostni in oblazinjeni pisarniški stoli ter naslonom ter kromiranim ogrodjem, direktorski pisarniški stoli, vrtljivi pisarniški stoli. Pisalne in delovne mize so na voljo v klasičnih  ali modernih stilih, s predalniki ali brez, v barvah lesa ali beli barvi, iz lesa ali kovine. Pisarna pa bo moderna in praktična z modeli pisalne mize z dvižnim sistemom, za delo stoje. Poglejte naš blog o različnih stilih ureditve domače pisarne TU

Navdih za opremljanje pisarne

Zasnova pisarne lahko bolj vpliva na vašo učinkovitost in ustvarjalnost, kot si mislite. Ni nujno, da je domača pisarna praktična in dolgočasna. Iz vaše pisarne ustvarite moderen in prijeten prostor, ki vas navdihuje in v katerem želite preživeti svoj čas. Ne glede na to, ali vas zanima določen stil opremljanja ali ste bolj osredotočeni na izbiro udobnega in funkcionalnega pisarniškega pohištva, ima podjetje JYSK pisarniško pohištvo tudi za vaš okus.

Preberite naše nasvete za opremljanje domače pisarne.

Domača pisarna - kako jo pravilno opremiti s pisarniškim pohištvom?

Pisarna naj bo prijetno urejen kotiček našega doma, pisarniško pohištvo pa funkcionalno. Ne glede na to, ali imate poseben prostor, namenjen domači pisarni, ali pa imate delovni kotiček v spalnici, na hodniku ali dnevni sobi, morate upoštevati sledeča navodila:

1. udobno sedenje

Pri izbiri pisarniškega stola za pisarne ni pomemben le njegov dizajn. Poskrbite, da boste našli udoben pisarniški stol, ki vam bo zagotavljal dobro sedenje in da bo vaša hrbtenica imela potrebno oporo. To je še posebej pomembno, če ste igralec računalniškh iger ali delate od doma. Na srečo lahko v JYSK-u kupite pisarniške stole in gaming stole, ki izpolnjujejo obe zahtevi.

2. praktična in urejena pisalna miza ...

...je ključni element v domači pisarni, ki mora izpolnjevati več zahtev. Če se pisalna miza uporablja kot delovna miza, mora biti po možnosti funkcionalna. Odlično je, če se pisalni mizi lahko prilagodi višina, da lahko delate tudi stoje. Pisalna miza mora imeti dovolj prostora za delo in predale za shranjevanje papirjev in različnih pisarniških potrebščin. Če je pisalna miza namenjena za uporabo pri vaših hobijih, se lahko zadovoljite z minimalistično in preprosto pisarniško mizo.

3. odlaganje pisarniškega materiala 

Za pisarne so na voljo različne rešitve pisarniškega pohištva za shranjevanje, kot so predalniki, poličniki ali nizke omarice, kamor lahko odložite vse stvari. Uporabite tudi košare in škatle, da bo vaša pisalna miza lepše organizirana.

4. dobra osvetlitev pisarne

Učinkovita namizna svetilka zagotavlja najboljše delovne pogoje, da se lahko osredotočite na delo – še posebej, ko je zunaj temno. Pogosto stropna svetilka ni dovolj za pisarno. Podjetje JYSK ima veliko izbiro svetilk, ki so tako dekorativne kot praktične.

Mini preureditev domače pisarne

Domača pisarna naj bo opremljena z dodatki po vaših želja. V domači pisarni namestite police, škatle in košare, ki jih lahko okrasite z nekaj zelenja, dekoracijami in za še večje udobje okrasite še z umetno kožo ali okrasnimi blazinami. Za organiziranje papirjev, pisarniškega materiala in dodatkov lahko uporabite manjše in večje škatle. Če imate manjšo pisalno mizo, si lahko v pisarni omislite voziček, ki vam lahko služi kot omarica za odlaganje stvari. V pisarne si lahko namestite tudi razne poličnike ali knjižne omare in jih okrasite z dekoracijami. Poglejte več idej za preureditev pisarne v našem blog zapisu.

Manjša pisarna ali majhen delovni kotiček? Nasveti za opremo

Verjetno se soočate s pomanjkanjem prostora za pisarno doma. Pripravili smo vam nasvete za ureditev manjše pisarne:

  • Optimizirajte pisarno z multifunkcijskim pisarniškim pohištvom: Za pisarno izberite pisarniško pohištvo, ki je večnamensko, kot so pisalne mize z vgrajenimi policami, omaricami ali predali za shranjevanje. To vam bo omogočilo, da maksimalno izkoristite razpoložljiv prostor.
  • Uporabite prostor na steni: Namestite police ali omarice na steno, da ustvarite dodaten prostor za shranjevanje. To bo pripomoglo k ohranjanju prostora na tleh in omogočilo bolj odprt in prostoren občutek v domači pisarni.
  • Ustvarite dobro osvetlitev: Zagotovite dovolj naravne svetlobe, če je mogoče, in dodajte umetno osvetlitev, kot so namizne svetilke, ki osvetljujejo delovno površino. 
  • Organizirajte kable in elektroniko:  Uporabite kabelske sponke ali kanale za skrivanje kablov ter organizatorje za shranjevanje elektronskih naprav, kot so polnilniki, prenosni diski in tablice.
  • Personalizirajte prostor: Dodajte dodatke, ki odražajo vaš osebni slog in vas motivirajo. To lahko vključuje umetniške slike, rože ali rastline, ki oživijo prostor, ter organizatorje ali notesnike v barvah, ki vam ustrezajo.
  • Ločite delovni prostor z zavesami. Tako boste po delu, samo zastrli zavese in tako pregradili ter ločili pisarno od ostalega dela doma.