Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Računalniški stol z dvižno mizo in vitrina v domači pisarni
Knjižne omare oz. poličniki v pisarni s pisarniškim stolom in pisalno mizo
Vitrina v pisarni ter pisarniški stol in pisalna miza

Poglejte odlično izbiro pisarniških stolov, pisalnih miz in podlog za stole

Pisarniški stoli in pisalne mize so postali del skoraj vsakega doma in tako je nastalo kar nekaj domačih pisarn. Čedalje več ljudi dela od doma. V JYSK-u boste našli vse za ureditev domače pisarne: pisalne in računalniške mize, stojala za prenosnike, pisarniške stole, računalniške stole in gamerske stole po ugodnih cenah. Na voljo so kakovostni in oblazinjeni pisarniški stoli s podloženim sedežem in naslonom ter kromiranim ogrodjem, direktorski in konferenčni pisarniški stoli, vrtljivi pisarniški stoli. Skoraj vsi pisarniški stoli imajo tudi plinsko vzmetenje ter brezstopenjski nagibni mehanizem. Pisalne in delovne mize so na voljo v klasičnih  ali modernih stilih, s predalniki ali brez, v barvah lesa ali beli barvi, iz lesa ali kovine. Na voljo pa so tudi modeli pisalne mize z električnim dvižnim sistemom, za delo stoje ter kotna pisalna miza. Poglejte naš blog o različnih stilih ureditve domače pisarne TU. Za manjše študentske sobe ali manjši delovni kotiček je na voljo zložljiva pisalna miza.

Na kaj vse morate paziti, ko opremljate domačo pisarno?

Ne glede na to, ali imate poseben prostor, namenjen domači pisarni, ali pa imate delovni kotiček v spalnici, na hodniku ali dnevni sobi, morate upoštevati sledeča navodila:

1. udobno sedenje

Pri izbiri pisarniškega stola ni pomemben le njegov dizajn. Poskrbite, da boste našli udoben pisarniški stol, ki vam bo zagotavljal dobro sedenje in da bo vaša hrbtenica imela potrebno oporo. To je še posebej pomembno, če ste igralec računalniškh iger ali delate od doma. Na srečo lahko v JYSK-u kupite pisarniške stole in gaming stole, ki izpolnjujejo obe zahtevi.

2. praktična in urejena pisalna miza ...

...je ključni element v domači pisarni, ki mora izpolnjevati več zahtev. Če se pisalna miza uporablja kot delovna miza, mora biti po možnosti funkcionalna. Odlično je, če se ji lahko prilagodi višina, da lahko delate tudi stoje. Imeti mora dovolj prostora za delo in predale za shranjevanje papirjev in različnih pisarniških potrebščin. Če je pisalna miza namenjena za uporabo pri vaših hobijih, se lahko zadovoljite z minimalistično in preprosto pisarniško mizo.

3. odlaganje pisarniškega materiala 

Na voljo so različne rešitve pohištva za shranjevanje, kot so predalniki, poličniki ali nizke omarice, predalnik s kolesi, kamor lahko odložite vse stvari. Uporabite tudi košare in škatle, da bo vaša pisalna miza organizirana.

4. dobra osvetlitev

Učinkovita namizna svetilka zagotavlja najboljše delovne pogoje, da se lahko osredotočite na delo – še posebej, ko je zunaj temno. Pogosto stropna svetilka ni dovolj. JYSK ima veliko izbiro svetilk, ki so tako dekorativne kot praktične.

Kako izbrati pisarniški stol, ki je namenjen igranju igric t. i. gamerski stol (angl. Gaming chair)?

Najboljši pisarniški stol in ustrezna pisalna miza, ki sta namenjena igranju računalniških iger, morata biti prilagodljiva oz. nastavljiva. To pomeni, da lahko spreminjate položaje pisarniškega stola in mize na način, da se prilagodita telesu igralca. Vsak igralec ima poleg individualne telesne konstitucije tudi svoje želje glede pozicij sedenja na gamerskem stolu. Otroci pa še toliko bolj potrebujejo nastavljiv pisarniški oz. računalniški stol, da jim zagotavlja udobje in dobro podporo, ko rastejo. Poglejte naš gamerski stol HALLUM in preberite njegove prednosti. To je gaming stol, ki bo predanim igralcem več ur zagotavljal udobje in poskrbel za odlične igralne izkušnje. Na voljo imamo tudi gaming stol in računalniško mizo z LED lučmi. To sta gaming stol RANUM in računalniška miza HALDUM.