Praktična dvižna pisalna miza za dolgotrajno delo za računalnikom

Dvižna pisalna miza je veliko več kot navadna miza. Ergonomska dvižna  pisalna miza je nastavljiva po višini in poskrbi za udobnejši delovni dan z možnostjo spreminjanja položaja telesa. Če se odločite za pisalno mizo, ki jo je mogoče nastaviti po višini, boste lahko pogosteje spreminjali položaj in ob tem dobro poskrbeli za hrbet. Ne glede na to, ali iščete veliko dvižno pisalno mizo v beli barvi ali majhno črno dvižno pisalno mizo, jo boste našli v JYSK-u. Poiščite električno nastavljivo mizo, nastavljivo pisalno mizo s kolesi. Manjša po višini nastavljiva pisalna miza je lahko najboljša naložba za delovni prostor ali pisarno z manj prostora.

Oglejte si našo spletno ponudbo pisarniškega pohištva in poiščite tisto pisalno mizo ali stol, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Gaming stol ali klasičen pisarniški stol odlično dopolnjujeta nastavljivo oz. dvižno pisalno mizo.

Zakaj izbrati dvižno pisalno mizo, ki je nastavljiva po višini?

Delo na računalniku – doma ali v pisarni – je zahtevna naloga. Pomembno je, da sedite ergonomsko pravilno, da lahko optimizirate čas pred zaslonom. Pisalna miza, ki je nastavljiva po višini, ima še veliko več prednosti:

  • preprosto in hitro spremenite delovni položaj
  • povečate prekrvavitev telesa s pogostejšim spreminjanjem položaja
  • med delom stojite ali sedite, kot vam ustreza v posameznih fazah dela
  • višino prilagodite svojim potrebam

Če ste v dvomih, ali izbrati dvižno pisalno mizo, lahko navdih najdete tudi v našem vodiču za izbiro ustrezne pisalne mize za vašo domačo pisarno.

Ponudba pisalnih miz z nastavljivo višino za delo tudi stoje

SLANGERUP: pisalna miza je na voljo v beli in črni barvi ter v dveh dimenzijah. Pisalna miza SLANGERUP električna in po višini nastavljiva pisalna miza z po višini nastavljivimi nogami, ki omogočajo preprosto namestitev pisalne mize. Pisalna miza je preizkušena za pisarniško uporabo in izpolnjuje zahteve glede varnosti in trajnosti, določene v standardih EN527-1-2-3. 

BOESTOFTE: manjša pisalna miza pisalna miza je na voljo v beli in črni barvi. Njene mere so: š: 41 cm, d: 70 cm, prilagodljiva višina: 72-106 cm. Višino lahko prilagodite ročno. Ob izdelku je tudi videoposnetek, ki prikaže njeno prednost.

ASSENTOFT: brezžična, po višini nastavljiva pisalna miza, ki se upravlja s plinskim dvigalom. Na voljo v beli in černi barvi. Njene mere so: Š70xD130xV75-117 cm