Računalniški in gamer stoli za vsakogar

Računalniški stoli iz naše ponudbe so v prvi vrsti namenjeni za igranje računalniških igric, da lahko udobno sedite dlje časa. Seveda pa lahko gamer stol izberete tudi za vsakdanje delo in šolanje od doma, saj so prilagojeni za dolgo sedenje. Računalniške stole lahko tako uporabljate tudi v pisarnah ali z njimi opremite otroške in mladinske sobe. Od navadnega pisarniškega stola se razlikujejo po tem, da je dizajn gamer stola prilagojen sedečemu položaju ob igranju igric in daljšem sedenju na način, da daje hrbtu optimalno oporo. Z gaming stolom iz JYSK-a boste imeli odlično igralno izkušnjo. Pri nas boste našli odlično izbiro različnih dizajnov, barv in cenovnih razredov gamerskih stolov – vsi gaming stoli imajo oblazinjene sedeže in naslonjala s poudarkom na dobri ergonomiji. Poglejte gamer stol z LED lučkami.

15 izdelki
  15 izdelki

  Gamer stoli za igranje igric

  Zagotovite si najboljšo igralno izkušnjo z gaming stoli podjetja JYSK. V JYSK-u boste našli velik izbor različnih dizajnov, barv in cenovnih razredov računalniških stolov - vsi imajo oblazinjene sedeže in naslonjala s poudarkom na odični ergonomiji. Raziščite našo ponudbo tukaj na spletnem mestu in poiščite odlično ponudbo. Svoj igričarski kotiček dopolnite z računalniško mizo.

  Kako izbrati ustrezen gamerski stol?

  Najboljši gaming stol, ki je prilagojen igranju računalniških iger, mora biti nastavljiv. Gamerskemu stolu lahko spreminjate njegove položaje, da se prilagodi telesu igralca. Vsak igralec ima poleg individualne telesne konstitucije tudi svoje želje glede pozicij sedenja na gaming stolu. Otroci pa še toliko bolj potrebujejo nastavljiv gaming stol, da jim zagotavlja udobje in dobro podporo, ko rastejo. Poglejte gamerski stol z LED osvetlitvijo.

  Lastnosti gaming stolov

  V JYSK-u imamo veliko izbiro računalniških stolov iz imitacije usnja in mrežastega blaga. Izbirate lahko gamer stole v več barvah: črn, moder, siv, zelen in oranžen. Naši gaming stoli imajo veliko odličnih funkcij, zaradi katerih je večurno igranje izjemno udobno:

  • Odstranljiva dodatna blazina
  • Možnost nastavitve naslonov za roke
  • Funkcija nagiba
  • Podpora za noge
  • Nastavljiva višina
  • Priročna funkcija zaklepanja
  • Zavorna kolesa 

  Odvisno od tega, kateri model gamerskega stola izberete, se višina in globina sedeža razlikujeta. Zato se prepričajte, da izberete pravega zase.

  Ureditev gamerskega kotička

  Upoštevajte sledeče nasvete:

  • Izberite ustrezno pisarniško pohištvo: Začnite z izbiro gamerskega stola, ki nudi udobje in podporo za dolge igralne seanse. Pomembno je, da ima stol prilagodljivo višino in naslone za roke ter hrbet.
   Prav tako izberite računalniško mizo, ki je dovolj prostorna za vaš monitor, tipkovnico, miško in druge dodatke. Pomembno je, da imate dovolj prostora za udobno igranje.
  • Organizacija kablov: Uporabite organizatorje kablov ali trakove za kablove, da jih pritrdite pod mizo in jih zavarujete.
  • Pravilna postavitev opreme: Monitor postavite na pravo višino. Gamer stol postavite tako, da boste imeli dober pregled nad zaslonom in da boste udobno sedeli med igro.
  • Osvetlitev in ambient: Razmislite o LED trakovih ali namiznih svetilkah z nastavljivo svetlostjo. Prilagodite barvo in intenzivnost osvetlitve glede na vaše želje in potrebe med igranjem.
  • Osebni dodatki: Dodajte osebni pečat vašemu gamerskemu kotičku z dodatki, ki odražajo vaše igralne interese. To lahko vključuje igralne figurice, plakate, umetniška dela ali druge predmete, ki vam pomenijo veliko.