Raziščite ponudbo računalniških in gaming stolov za udobno sedenje

Računalniški stoli iz naše ponudbe so v prvi vrsti namenjeni za igranje računalniških igric, da lahko udobno sedite dlje časa. Seveda pa lahko računalniški stol izberete tudi za vsakdanje delo in šolanje od doma, saj so prilagojeni za dolgo sedenje. Računalniške stole lahko tako uporabljate tudi v pisarnah ali z njimi opremite otroške in mladinske sobe. Od navadnega pisarniškega stola se razlikujejo po tem, da je dizajn gaming stola prilagojen sedečemu položaju ob igranju igric in daljšem sedenju na način, da daje hrbtu optimalno oporo. Z gejmerskim stolom iz JYSK-a boste imeli odlično igralno izkušnjo. Pri nas boste našli odlično izbiro različnih dizajnov, barv in cenovnih razredov gamerskih stolov – vsi gaming stoli imajo oblazinjene sedeže in naslonjala s poudarkom na dobri ergonomiji. Raziščite ponudbo tukaj v spletni trgovini ali v trgovinah. Poglejte ponudbo gaming mize z LED lučjo.

17 izdelki
  17 izdelki

  Kako izbrati ustrezen gamerski stol?

  Najboljši gaming stol, ki je prilagojen igranju računalniških iger, mora biti nastavljiv. Gamerskemu stolu lahko spreminjate njegove položaje, da se prilagodi telesu igralca. Vsak igralec ima poleg individualne telesne konstitucije tudi svoje želje glede pozicij sedenja na gaming stolu. Otroci pa še toliko bolj potrebujejo nastavljiv gaming stol, da jim zagotavlja udobje in dobro podporo, ko rastejo. Poglejte gamerski stol z LED osvetlitvijo.

  Lastnosti gaming stolov

  V JYSK-u imamo veliko izbiro računalniških stolov iz imitacije usnja in mrežastega blaga. Izbirate lahko gaming stole v več barvah: črn, moder, siv, zelen, rdeč in oranžen. Naši gaming stoli imajo veliko odličnih funkcij, zaradi katerih je večurno igranje izjemno udobno:

  • Odstranljiva dodatna blazina
  • Možnost nastavitve naslonov za roke
  • Funkcija nagiba
  • Podpora za noge
  • Nastavljiva višina
  • Priročna funkcija zaklepanja
  • Zavorna kolesa 

  Odvisno od tega, kateri model gamerskega stola izberete, se višina in globina sedeža razlikujeta. Zato se prepričajte, da izberete pravega zase.