Raziščite naše TV omarice po ugodnih cenah

TV omarice so v prvi vrsti funkcionalne, če pa izberete TV omarico v lepem dizajnu, pa je TV omarica lahko tako praktična kot tudi trendovska. Izberete lahko TV omarico, ki se ujema z osebnim stilom vašega doma, ali tako, ki izstopa kot čudovit unikaten dizajn sama po sebi. Poleg tega obstaja tudi možnost izbire TV omarice v različnih velikostih, odvisno od velikosti prostora in želene vidnosti kosa pohištva. V JYSK-u boste vedno našli veliko izbiro TV omaric, ki ustrezajo vašim potrebam. Ne glede na to, ali iščete TV omarico iz hrasta, stekla, betona ali visokega sijaja s policami, vrati, na koleščkih ali s predali, boste našli pravo za vas. Poiščite navdih tukaj v spletni trgovini ali obiščite eno izmed naših številnih trgovin. Ureditev hygge kotiček s TV omarico.

21 izdelki
    21 izdelki

    S pomočjo TV omarice naredite red v dnevni sobi

    TV omarica pomaga ustvariti red v vaši dnevni sobi. V TV omarici s predali ali vratci lahko shranite kable, igralne konzole in ostale stvari, ki ne krasijo doma. Veliko naših TV omaric imajo odlične načine shranjevanja. Če potrebujete več prostora, lahko na police dodate nekaj majhnih košaric ali škatel. Omogočil vam bo preprost in jasen pregled vaših stvari. Na TV omarico lahko postavite tudi knjige, če imate televizor na steni.

    Ustvarite hygge kotiček s pomočjo TV omarice

    TV omarico lahko uporabimo tudi v druge namene kot za shranjevanje, saj danes veliko ljudi več časa preživi s tablicami ali na prenosnem računalniku oz. televizija visi na steni. TV omarico lahko v dnevni sobi izkoristimo za ureditev prijetnega kotička za dekoracije in ustvarimo prijeten hygge kotiček. V tem blogu poglejte več idej. Unikatni okrasi ali ročna dela lahko prav tako dodate na omarico in jih imate razstavljene ves čas.