Poglejte košare, škatle za shranjevanje in vakuumske vreče

Se tudi vam dogaja, da se vam skrivnostno nabirajo raznovrstni predmeti, ki zasedajo prostor in ustvarjajo nered v domu? Če imate tako izkušnjo, je organiziranje drobnarij v plastične škatle za shranjevanje in košare prava rešitev za vas. V trgovinah JYSK boste našli veliko izbiro košar, ki so tako iz tekstila ali pletene košare, škatle za shranjevanje in plastične zaboje, s katerimi boste ustvarili red in kar najbolje izkoristili prostor, ki ga imate na voljo. V trgovinah JYSK lahko izbirate med košarami iz plastike in protja, zložljivimi zaboji, plastičnimi zaboji s pokrovom in kolesci, škatlami za shranjevanje pod posteljo, raznimi škatlami s pokrovi. Pri nas najdete tudi zaščitne prevleke za oblačila, škatle za čevlje ter vakuumske vreče. Poglejte nasvete za organizirano spalnico.

 

111 izdelki
  111 izdelki

  Plastične posode

  Pletene košare

  Košara SEVERIN 22x16x15 cm siva
  3,-/kos.
  5,49 /kos.
  -45%
  Le v trgovini
  Košara SEVERIN 27x38x18 cm siva
  6,-/kos.
  9,99 /kos.
  -39%
  Le v trgovini
  Košara SEVERIN Š44xD32xV20 cm siva
  8,-/kos.
  13,99 /kos.
  -42%
  Le v trgovini
  Košara GORM Š20xD25xV16 cm bela
  4,-/kos.
  10,99 /kos.
  -63%
  Le v trgovini
  Košara DAHL Š26xD22xV25 cm
  4,50/kos.
  8,99 /kos.
  -49%
  Le v trgovini
  Košara EIRIK Š20xD30xV15 cm
  8,50/kos.
  10,99 /kos.
  -22%
  Košara ABEL Š39xD25xV29 cm naravna
  9,-/kos.
  18,99 /kos.
  -52%
  Le v trgovini
  Košara ASKER Š26xD36xV20cm siva
  10,-/kos.
  13,50 /kos.
  -25%
  Le v trgovini
  Košara BIRDAL Ø29xV12 cm bela
  11,50/kos.
  14,99 /kos.
  -23%
  Le v trgovini
  Košara GRIMUR 4 kosi
  13,50/kos.
  Le v trgovini
  Košara SIGVE Š34xD46xV29 cm naravna
  22,50/kos.
  32,99 /kos.
  -31%
  Le v trgovini
  Košara ALVAR Ø35xV35cm naravna
  25,-/kos.
  34,99 /kos.
  -28%

  Ohranite dom urejen in organiziran s škatlami in košarami za shranjevanje

  Škatle za shranjevanje in košare so vam lahko v veliko pomoč pri vzdrževanju reda v domu, a jih lahko tudi kombinirate tudi z dekoracijami in poskrbite tudi za usklajenost notranje ureditve doma. Kupite nove škatle za shranjevanje in košare ter izkoristite priložnost, da očistite dom in zavržete predmete, ki jih ne uporabljate več. S praktičnimi rešitvami za shranjevanje lahko preprosto organizirate stvari, ki jih ne uporabljate nujno vsak dan, vendar jih je še vedno zlahka najdete. Plastični zabojniki in škatle so odlični za skladiščenje raznih stvari: starih revij, zvezkov, čevljev, božičnih okraskov itd.

  Ideje za rešitve za shranjevanje

  Ustvarite si lasten regal s policami, kjer boste imeli prostor za majhne košare in škatle za shranjevanje ali okrasne predmete. Na ta način je shranjevanje bolj funkcionalno in pametno. Škatle za shranjevanje ali košare uporabite za odlaganje čevljev, knjige, loncev za rože, klobuke in rokavice.

  Košare so izjemno priljubljene kot dekoracija na knjižni omari in predelni steni - kot tudi za shranjevanje igrač v otroški sobi, za odlaganje stvari, ki jih potrebujete pri ročnih delih, kot sta preja in šivalni pribor, ali za kaj povsem drugega - samo vaša domišljija vam postavlja meje. Naše velike košare in plastične škatle ali posode lahko uporabite tudi kot koš za perilo. Škatle s kolesci so izredno praktična rešitev za shranjevanje stvari pod posteljo, saj v celoti izkoristijo vaš prostor. Prostor pod posteljo je ob menjavi letnih časov idealen za shranjevanje čevlje in jaken, ki se ne uporabljajo vse leto.

  Preberite tudi naš blog, kako uredite vaš dom v 7 korakih.

  Pametne rešitve za shranjevanje v spalnici

  V spalnici lahko uporabite dodaten prostor za shranjevanje v škatle pod posteljo ali nad garderobnimi omarami, kamor lahko pospravite sezonska oblačila, čevlje, knjige, dodatke itd. Manjše škatle so na voljo tudi za razvrstitev spodnjega perila, nogavic, nedržkov ali pasov. Odlični za shranjevanje oblek so tudi predalniki, ki jih lahko dodate zraven postelje. Preberite tudi naših 5 nasvetov, kako na hiter in preprost način ohranite red v vaši spalnici.