S košarami, škatlami za shranjevanje in vakuumskimi vrečami

Se tudi vam dogaja, da se vam skrivnostno nabirajo raznovrstni predmeti, ki zasedajo prostor in ustvarjajo nered? Če imate tako izkušnjo, je organiziranje drobnarij v plastične škatle za shranjevanje in košare prava rešitev za vas. V trgovinah JYSK boste našli veliko izbiro košar, ki so tako iz tekstila ali pletene košare, škatle za shranjevanje in plastične zaboje, s katerimi boste ustvarili red in kar najbolje izkoristili prostor, ki ga imate na voljo. V trgovinah JYSK lahko izbirate med košarami iz plastike in protja, zložljivimi zaboji, plastičnimi zaboji s pokrovom in kolesci, škatlami za shranjevanje pod posteljo, raznimi škatlami s pokrovi. Pri nas najdete tudi prevleke za oblačila, škatle za čevlje ter vakuumske vreče. Poglejte nasvete za organizirano spalnico.

 

112 products
  112 products

  Košare ipd. - Plastične posode

  Košare ipd. - Pletene košare

  Košara SEVERIN 22x16x15 cm siva
  2,70/kos.
  5,49 /kos.
  -50%
  Le v trgovini
  Košara SEVERIN Š44xD32xV20 cm siva
  6,95/kos.
  13,99 /kos.
  -50%
  Le v trgovini
  Košara SEVERIN 27x38x18 cm siva
  7,50/kos.
  9,99 /kos.
  -24%
  Le v trgovini
  Košara AKSEL Š23xD34xV20 cm z ročajem
  3,50/kos.
  4,49 /kos.
  -22%
  Le v trgovini
  Komplet košar FOLKE 4 kosi razne
  5,95/set
  11,99 /set
  -50%
  Le v trgovini
  Košara DAHL Š26xD22xV25 cm
  7,-/kos.
  8,99 /kos.
  -22%
  Košara EJNO Š22xD31xV15 cm
  7,50/kos.
  9,99 /kos.
  -24%
  Škatla GODTFRED 32x32x30 razne
  8,-/kos.
  10,99 /kos.
  -27%
  Le v trgovini
  Košara HJALMER Ø42xV30 cm naravna
  11,50/kos.
  15,99 /kos.
  -28%
  Le v trgovini
  Košara DANNI Ø38xV36 cm naravna
  25,-/kos.
  32,99 /kos.
  -24%
  Le v trgovini

  OHRANITE DOM UREJEN S ŠKATLAMI ZA SHRANJEVANJE IN KOŠARAMI

  Škatle za shranjevanje in košare so vam lahko v veliko pomoč pri vzdrževanju reda v domu, a jih lahko tudi kombinirate tudi z dekoracijami in poskrbite tudi za usklajenost notranje ureditve doma. Kupite nove škatle za shranjevanje in košare ter izkoristite priložnost, da očistite in zavržete predmete, ki jih ne uporabljate več. S praktičnimi rešitvami za shranjevanje lahko preprosto organizirate stvari, ki jih ne uporabljate nujno vsak dan, vendar jih je še vedno zlahka najdete. Plastični zabojniki in škatle so odlični za skladiščenje raznih stvari.

  Ideje za rešitve za shranjevanje

  Ustvarite lasten regal s policami, kjer boste imeli prostor za majhne košare in škatle za shranjevanje ali okrasne predmete. Na ta način je shranjevanje bolj funkcionalno in pametno. Škatle za shranjevanje ali košare uporabite za odlaganje čevljev, knjige, loncev za rože, klobuke in rokavice.

  Košare so izjemno priljubljene kot dekoracija na knjižni omari in predelni steni - kot tudi za shranjevanje igrač v otroški sobi, za odlaganje stvari, ki jih potrebujete pri ročnih delih, kot sta preja in šivalni pribor, ali za kaj povsem drugega - samo vaša domišljija vam postavlja meje. Naše velike košare in plastične škatle ali posode lahko uporabite tudi kot koš za perilo. Škatle s kolesci so izredno praktična rešitev za shranjevanje stvari pod posteljo, saj v celoti izkoristijo vaš prostor. Prostor pod posteljo je ob menjavi letnih časov idealen za shranjevanje čevlje in jaken, ki se ne uporabljajo vse leto.

  Preberite tudi naš blog, kako uredite vaš dom v 7 korakih.

  Pametne rešitve za shranjevanje v spalnici

  V spalnici lahko uporabite dodaten prostor za shranjevanje v škatle pod posteljo ali nad garderobnimi omarami, kamor lahko pospravite sezonska oblačila, čevlje, knjige, dodatke itd. Preberite tudi naših 5 nasvetov, kako na hiter in preprost način ohranite red v vaši spalnici.