Poglejte stenske police v različnih oblikah

Unikatne stenske police v vašem domu vzbudijo posebno pozornost. V naši ponudbi boste našli raznovrstne stenske police za fotografije, kovinske police z lesenimi detajli, metalne police ter police raznih oblik, tudi ovalne stenske police ter lesene police. Na voljo so namenske police za okvirje s slikami, večje police, kamor lahko shranite več dekorativnih izdelkov ali lončnice. Z nekaterimi modeli polic si lahko sami zamislite različne stenske postavitve. 

Police izkoristite za shranjevanje in odlaganje stvari

Police lahko uporabite v vseh prostorih doma ne glede na to, ali gre za dnevno sobo, kuhinjo, predsobo ali kopalnico, kjer potrebujete dekorativen element v domu. Prav tako je idealen način za ustvarjanje dodatnega prostora za shranjevanje. Kupite košare, ki ustrezajo velikosti police, in uporabite police za odlaganje stvari na višino.

Police

Če živite v majhnem prostoru in potrebujete veliko dodatnega prostora za shranjevanje, so police dobra rešitev. Z obešanjem polic tik pod strop izkoristite prostor na steni, ki ga sicer ne bi uporabili. Police lahko uporabite tudi v predsobi za odlaganje pokrival.

Police za okvirje s fotografijami

Police za okvirje s slikami lahko uporabite ne le za fotografije. Odlične so tudi kot police za začimbe v kuhinji, saj tako kuhinjski pult pridobi na prostoru, vi pa imate pri kuhanju začimbe na dosegu rok.

Stenske omarice z/brez vrat

Nekatere stenske police se kot stenska omarica z vrati uporabljajo za shranjevanje drobnarij in spominkov, medtem ko se stenske police v obliki odprte škatle pogosto uporabljajo za shranjevanje knjig.