Brisače iz JYSK-a za vašo kopalnico

Kakovostne in mehke brisače so na voljo v različnih barvah, materialih in velikostih. Razdelili smo jih v tri kakovostne kategorije: BASIC, PLUS in GOLD. Na voljo so tudi kompleti brisač, plažne brisače, krpe za umivanje oz. rokavice za umivanje ter velike brisače z otroškimi motivi. Brisače so barvno usklajene tudi z našimi kopalniškimi preprogami ter kopalniškimi dodatki, da si lahko stilsko uredite kopalnico. Preberite si naš vodič o tem, kako lahko ostanejo vaše brisače mehke in puhaste. V vodičih pa najdete tudi nasvete za nakup brisač. JYSK ponuja del asortimana brisač po TRAJNO NIZKIH CENAH.

Nasveti za pranje novih brisač

Mehke in vpojne brisače nam omogočajo, da se hitro osušimo po prhanju, dodajajo pa tudi svežino in stil v našo kopalnico. Da bi vaše nove brisače dosegle čim boljšo vpojnost in obstojnost, je pomembno, da jih ne uporabite takoj. Pred prvim pranjem namočite nove brisače v hladno vodo za 24 ur, nato pa jih operite po navodilih za pranje. Prav tako pa se bodo na ta način odstranili morebitni odvečni ostanki barve. Brisače perite pri 60 stopinjah in se zogibajte mehčalcu. Brisače posušite v sušilnem stroju, če imate možnost, saj je rezultat sušenja čudovita mehkoba brisač. Oglejte si podroben opis našega vodiča za pranje novih brisač.

Brisače v več velikostih

V JYSK -u lahko najdete brisače več velikostih. Oglejte si naš seznam, za kaj se uporabljajo različne velikosti:

Brisača za goste: 40x60/70 cm

Brisača za roke: 50x90/100 cm

Kopalna brisača: 70x140 cm

Brisača za plažo: 100x150 cm

Za sproščanje ob morju ali bazenu pa so velike brisače za plažo nepogrešljive. Te mehke in barvite brisače nam ponujajo udobje med sončenjem in seveda po osvežujočem plavanju. Na voljo pa so tudi male brisačke in rokavice za umivanje.

Serije naših najbolj priljubljenih brisač

V našem blogu vam razkrivamo naše odlične brisače, ki so najbolj priljubljene pri kupcih. Gre za črtaste brisače v dveh barvnih odtenkih SIGERSTA, ki jih lahko dopolnite s kopalnim plaščem v istem stilu. Odlične so brisače NORA v več nežnih odtenkih ter več velikostih. Rahlo nostalgične brisače s tkanim vzorcem STIDSVIG so na voljo v lepih barvnih odtenkih. Četrta serija brisač iz bombaža so debele in vpojne brisače SORUNDA v treh barvnih odtenkih. Poglejte vse podrobnosti o teh štirih serijah brisač tu.