Kuhinjska oprema in pripomočki za kuhinjo za lepši izgled kuhinje

V JYSKu se zavedamo pomena urejenosti kuhinje, ki mora biti dobro opremljena in izžarevati udobje ter biti organizirana s stilskim pridihom. Zato imamo veliko izbiro lepih jedilnih servisov s krožniki, servirnih posod, skled in kuhinjskih dodatkov, ki ustrezajo vsem kuhinjam in jedilnicam. Naši kuhinjski pripomočki niso samo praktični, ampak tudi skrbno izbrani glede na barvo, slog in kakovost izdelkov, ki jih želite imeti. Izberite kuhinjsko opremo in pripomočke za vsakodnevno uporabo ali posebne priložnosti. Imamo vse, kar potrebujete za serviranje hrane in postrežbo hrane na mizo. Pripravili smo vam ideje za osvežitev vaše kuhinje z detajli, ki naredijo veliko razliko v vsakdanjem življenju. Preberite več v našem vodiču za osvežitev kuhinje.

Oglejte si tudi naš izbor kuhinjskih krp.

56 izdelki
    56 izdelki

    Odlični kuhinjski pripomočki za vse obroke

    Ne glede na to, ali iščete posebne krožnike za večerjo, čudovite sklede za serviranje zajtrka ali leseno desko za rezanje, ki jo lahko uporabljate vse leto, boste vse te izdelke našli v JYSKu. Pri izbiri našega kuhinjskega programa smo poudarili, da morajo biti izdelki primerni za vsakodnevno uporabo, hkrati pa morajo biti izdelki tako lepi, da jih želite imeti v svojem domu, saj izstopajo po dizajnu. Ko servirate večerje na mizo, je za marsikoga lahko zelo pomembno, da so krožniki funkcionalni in privlačni na pogled. Zato smo se odločili, da vam ponudimo lepe kuhinjske pripomočje po cenah, ki so dostopne vsem. Naj vas navdihnejo naši izdelki za kuhinjo in jedilnico, ki vam prinesejo pridih narave v vaš dom.

    Elegantni izdelki za kuhinje in jedilnice

    Pripomočki za kuhanje in serviranje jedi lahko v živahnejših barvnih detajlih poživijo vsako kuhinjo, medtem ko lahko barvno nevtralni izdelkim v sivi ali bež barvi prispevajo k umirjenosti in eleganci. Kombinacija obeh vrst kuhinjskih pripomočkov vam lahko da malo vsega in ustvari vaš osebni slog. Vse izdelke in detajle lahko dodate v svojo kuhinjo ne glede na velikost vaše kuhinje. Kuhinjski izdelki iz JYSKa ustrezajo tako veliki kuhinji, majhni kuhinji ali kuhinji, ki je po velikosti ravno vmes. Popolnoma od vas je odvisno, kateri izdelki bodo razstavljeni in kateri sodijo v predal ali vitrino. Morda imate prostor za odlaganje skodelic in vrčkov na lepi polici za kavo v kuhinji. Samo domišljija (in morda prostor) postavlja meje.