Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Čudovite zavese v dnevni sobi
Notranji rolo kot plise, ki se pomika po oknu go in dol
Notranji rolo v peščeni barvi

Raziščite zavese, senčila in drogove za zavese

Zavese in notranja senčila veliko prispevajo k lepšemu izgledu in vzdušju v vsakem domu. V JYSK-u boste našli že narejene, gotove zavese, notranje roloje, plisirane zavese, mreže proti insektom, ki lahko služijo kot komarniki, nalepke ter folije za okna in drogove za zavese, ki jih boste potrebovali za namestitev. V asortimanu pa imamo tudi šivalne pripomočke v kompletu ter orodje.

Kaj izbrati: zavese ali notranje roloje? Več v blog zapisuZavese lahko namestite v dnevno sobo, jedilnico ali spalnico, na voljo so tudi zatemnitvene zavese, nitaste zavese, težke, lahke, prozorne in vzorčaste zavese. Zavese in senčila imajo lahko več funkcij: zakrijejo pogled, zatemnijo prostor ali pa so lepa notranja dekoracija.

ZAVESE ZA SPALNICO

Z več različnimi zavesami poskrbite za zasebnost in svetlobo v svoji spalnici. Priporočamo, da se odločite za zatemnitvene roloje, ki ponoči poskrbijo za temo, podnevi jih preprosto dvignete, da pustite svetlobo v spalnico. Za naslednjo plast si izberite prosojno zaveso, ki zadržuje sončne žarke, vendar še vedno prepušča dovolj svetlobe. Zadnja plast naj bo težka zavesa, ki pomaga zmanjšati hrup od zunaj.

KAKO OPRATI ZAVESE IN OČISTITI ROLOJE?

Pri zavesah morate slediti navodilom za pranje na etiketah. Izberite nežni program v pralnem stroju – ponavadi je to program za pranje volne z blago centrifuge. Pomembno je, da je raven vode visoka, saj ščiti tkanino. Če imate velike zavese, je morda bolje, da jih porazdelite v dva pranja. Če niste prepričani, ali se zavese lahko perejo v pralnem stroju, jih operite ročno. Ne glede ali jih perete v stroju ali ročno, zavese obesite na drogove še vlažne, da se izognete likanju. Blago jih centrifugirajte ali dobro odcedite. Pod zavese pa postavite brisačo ali časopis, da tla zaščitite pred vodo. Več o čiščenju rolojev preberite TU.