Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Dva primera, kako lahko uporabite zavese v vašem domu: za spalni in delovni kotiček

Zavese kot čudovita dekoracija v vašem domu

Datum:

Kategorija: Dom

Tags: zavese, zavese v spalnici, zavese v dnevni sobi, zavese za pregrado prostora , gosta zavesa

Zavese so pravi večnamenski dodatek za dom. Ne samo, da omejujejo svetlobo, vas varujejo pred soncem, ohranjajo hišo toplo ali hladno in preprečujejo radovedne poglede. Uporabite jih lahko tudi za pregrajevanje prostora, da ustvarite ločene kotičke v sobah.

Spalnica v dnevni sobi

Ko otroci odrastejo, si bodo morda želeli svojo sobo in vam pustili spalnico/dnevno sobo. Če imate veliko dnevno sobo, si lahko ustvarite ločen prostor za svojo posteljo kar z zavesami. Zavese obesite na strop in z njimi razdelite sobo na dva dela. Tako lahko vaša dnevna soba vsebuje skriti kotiček za posteljo. Če ne želite ali nimate časa lepo urediti postelje, čez dan samo zastrite spalni del dnevne sobe z zavesami.

Poskrbite, da bodo zavese v barvi, ki se vam zdi pomirjujoča in primerna za spanje. AUSTRA je na voljo v več barvah.

Zavese v roza barvi, ki ločujejo spalni del od dnevne sobe


Kako ločiti domačo pisarno od dnevne sobe

Z zavesami lahko preprečite tudi pogled na domačo pisarno v dneh ali v času, ko ne delate.

V veliki dnevni sobi boste morda želeli nameniti nekaj prostora tudi za domačo pisarno. Verjetno se ob prostih dneh ali popoldanskih urah ne želite spomniti na naloge in sezname opravil? Preprosto skrijte pogled na računalnik tako, da zastrete delovni kotiček z zaveso. Zavesa, kot je ANTEN v sivi barvi, je elegantna in se ujema z mnogimi drugimi barvami, hkrati pa je lepo ozadje za vaša spletna srečanja.

Sive zavese ločujejo pisalno mizo in pisarniški stol od dnevne sobe, kjer je naslanjač s taburejem


Uporabite zavese kot pregrado kotičkov v dnevni sobi

Tudi če ne čutite potrebe, da zastrete pogled na določen kotiček v sobi, lahko uporabite zavese - so briljantne za ustvarjanje posebnega vzdušja. Zavesa YMSEN je na voljo v modri barvi. Modra verzija zavese je idealne za ustvarjanje bolj intimnega vzdušja.

 

Modra zavesa za zofo ločuje dnevno sobo od jedilnice