Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Stojalo za oblačila v spalnici, študentka s selitvenimi škatlami in dnevna soba z moderno zofo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Se prvič selite od doma v svoje stanovanje ali garsonjero? Misel na selitev v vaš novi dom je vsekakor vznemirljiva - ampak lahko tudi obremenjujoča. Potrebno se je namreč odločiti, kaj vse morate nujno imeti za prvo selitev od doma in kaj je tisto nenujno, ki pa bo naredilo vaš dom prijetnejši in domač. Pripravili smo vam seznam stvari, da se boste lažje odločili.  

Večnamensko pohištvo za dnevno sobo in jedilnico

V majhnem enosobnem stanovanju ali garsonjeri je zahtevneje urediti spalni prostor, saj je spalni kotiček hkrati tudi dnevni prostor. Pomembno ga je urediti na način, da lahko hkrati v enem prostoru spite, jeste in se zabavate. Za garsonjere in enosobna študentska stanovanja ter sobe je primerno večnamensko pohištvo, kot je na primer sedežna garnitura oz. raztegljiva zofa, ki jo lahko zvečer raztegnete v ležišče in je tako praktična rešitev za manjša stanovanja. Izberite takšen model klubske mizice, ki vam lahko služi tudi kot nočna omarica. Za nizke omarice izberite model, ki bo praktična rešitev za shranjevanje posteljnin, knjig ter tudi posode, da bo vaše stanovanje kljub majhnosti izgledalo urejeno.

Nujni kosi pohištva za garsonjero:


Ko izberete nujno opremo za enosobno stanovanje, pomislite na dodatke, s katerimi ustvarite v domu vaš stil in domačnost. Svečniki, zelene rastline, odeje in okrasne blazine priporomorejo k bolj domačemu vzdušju. Dele stanovanja lahko označite s preprogami ali s predelno zložljivo steno. 

Lepo je imeti:

Izdelki za spanje za enosobno stanovanje ali garsonjero

Tretjino svojega življenja prespimo, zato moramo dati poudarek kakovostnim izdelkom za spanje. Poskrbite, da je vaš spalni kotiček udoben, da se boste zjutraj zbujali sveži in naspani za novo učenje. Preberite več informacij  o kakovostnih in udobnih vzglavnikih ter poglejte naše vodič o prešitih odejah, da se boste lažje odločili, kateri izdelki vam najbolje ustrezajo glede na spalne potrebe in navade.

Nujni izdelki za spanje: 

 

Če želite lepši izgled spalnice, dodajte postelji še vzglavje, ki vam hkrati nudi še udobje pri sedenju na ležišču. S posteljnim pregrinjalom prekrijete posteljo in ustvarite urejen videz enosobnega stanovanja ali garsonjere.

Lepo je imeti:


Kopalniški dodatki

V kopalnici prav tako potrebujete nekaj nujnih kopalniških dodatkov za nego, kot tudi za zaščito pred mokrimi tlemi. In ko že urejate svoj kopalniški kotiček, poskrbite za barvno usklajenost dodatkov.

Nujni izdelki za kopalnico: 

 

Če želite še več udobja v vaši kopalnici, ji dodajte mehko kopalniško preprogo, škatlo za shranjevanje kozmetike in koš za smeti. 

Lepo je imeti: 

 

Stojalo za oblačila ali omara?

Pomembno je, da skrbite za svoja oblačila. Garderobna omara z drogom in predali je idealna rešitev za shranjevanje oblačil, dobra in še ugodnejša rešitev pa sta kombinacija predalnika in stojala za oblačila.

Nujni izdelki za oblačila:

 

Prijetnejše in domače vzdušje dosežete, če dodate v stanovanje razne okrasne škatle, cvetlične lončke, stilski koš za umazano perilo ali praktični voziček.

Lepo je imeti: 

Poglejte tudi naše dodatke in pripomočke za kuhinjo in preberite naše nasvete, kako izbrati prave zavese za vaš nov dom.  

Kaj pa delovni kotiček?

Za vas in manjše stanovanje imamo odlične rešitve. Omaro z mizo v enem, manjše pisalne mize, namesto pisarniškega stola lahko uporabite kar jedilniški stol. Poglejte naše ideje in izdelke.

 

Nasveti za hitro ureditev doma

Preberete si lahko, kako na preprost in praktičen način urediti in počistiti dom ter ga tudi obdržati urejenega. Z našimi sedmimi nasveti vam bo uspelo organizirati in odhrčkati vaš dom  - in ga takega tudi obdržati. Nasveti so TU.

Izvedite več

Izpostavljamo: Serija pohištva MARKSKEL

Izpostavljamo: Serija pohištva MARKSKEL

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

10 načinov za osvetlitev prostora

10 načinov za osvetlitev prostora