Raziščite ponudbo raztegljivih kavčev in sedežnih garnitur

Raztegljivi kavči, trosedi in dvosedi, enosedi ter večje sedežne garniture so prilagodljiva rešitev, ki vam omogoča, da čimbolje izkoristite prostor. Sedežna garnitura in kavč z ležiščem je praktična rešitev za manjše prostore, zato so idealni za sobe za goste, otroške sobe, garsonjere, enosobna ali študentska stanovanja. S sedežno garnituro ali kavčem z ležiščem dobite dve funkciji v enem kosu pohištva, saj ju lahko podnevi uporabljate kot udoben kavč, ponoči pa kot posteljo s kakovostnim ležiščem. V trgovinah JYSK boste našli raztegljive kavče v različnih stilih, velikostih in materialih, vključno z modeli z vzmetmi Bonell, kot jih imajo prave vzmetnice. Oblazinjenje kavčev in zof je iz trpežnih materialov. Nekateri modeli kavča so zaradi trojne multifunkcionalnosti (sedenje, spanje in shranjevanje) resnično vsestranska rešitev. Poglejte večje sedežne garniture.

31 izdelki
  31 izdelki

  Prednosti raztegljivega kavča?

  Ena od prednosti takšnega funkcionalnega pohištva je, da je poceni rešitev, saj ne rabite kupiti dodatne postelje in kavča, temveč je rešitev 2 v 1. Nekateri modeli sedežnih garnitur imajo pod sedežnim delom tudi prostor za shranjevanje, kamor lahko odložite prešito odejo, vzglavnik in rjuho ter posteljni vložek.

  1. prihranek prostora: Z izvlečno posteljo se lahko kavč enostavno spremeni v udobno ležišče, kar omogoča boljšo uporabo prostora.

  2. večfunkcionalnost: Lahko se uporabljajo kot udoben kavč za vsakodnevno sedenje, hkrati pa so na voljo kot udobno ležišče za goste ali kot dodatno ležišče za družinske člane.

  3. gostljubnost: Omogoča vam, da pripravite udobno ležišče za goste, ne da bi potrebovali dodatno sobo ali posteljo.

  4. enostavna uporaba: ečina raztegljivih kavčev ima preprost mehanizem za raztegovanje in zlaganje.

  5. estetika in slog: Raztegljivi kavči so na voljo v številnih modelih, stilih in tkaninah, kar vam omogoča, da izberete tistega, ki se popolnoma ujema z estetiko in slogom vašega doma.

  6. praktičnost: Enostavno jih je čistiti, saj jih je mogoče očistiti s sesalnikom ali z običajnim čiščenjem tkanine, saj so izdelani iz trpežnih materialov.

  Udobje na raztegljivem kavču

  Za večje udobje pri spanju na kavču ali večji sedežni garnituri imamo odlično rešitev, saj lahko nanj položite kakovostno nadvzmetnico ali nadvložek. Prešite odeje, vzglavnik in nadvložek enostavno pospravite v predale pod sedežno garnituro. Na voljo so vam tanjši nadvložki, ki bolj ščitijo ležišče, in debelejše nadvzmetnice, ki so kakovostne. Z njimi še boljše spite na kakovostnih sedežnih garniturah.