Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Black Friday 2024

Dobrodošli v JYSK-u za Black Friday 2024

Seveda tudi pri nas pripravljamo odlično in najboljšo akcijo za Black Friday 2024. V akciji bo širok asortiman po res odličnih cenah. Veselimo se že akcije in vas vabimo v nakupe v naše trgovine in na splet. 

Vabljeni v nakupovanje na Črni petek oz. Black Friday 2024 v JYSK

Black Friday je nedvomno največji nakupovalni dan v letu. Tradicija nakupovanja na Black Friday izhaja iz ZDA in sledi takoj za ameriškim praznikom zahvalni dan. Ime izhaja iz Philadelphije, kjer so ga tako označili zaradi neznosne gneče na cestah in v trgovinah na ta četrti petek v novembru.  Na Black Friday trgovine pripravijo res odlične in najboljše ponudbe v letu. Black Friday pomeni tudi pričetek božičnih nakupov, saj si tako omogočite nakup daril po top cenah. Če se želite varno nakupovati na Black Friday, naročite in kupite izdelke kar v spletni trgovini. Tudi tu so odlične ponudbe za kupce. 

Katere izdelke kupiti v akciji Črni petek oz. Black Friday?

V akciji Black Friday z norimi popusti bodo izdelki iz vseh kategorij našega asortimana, tako da bo vsakdo našel kaj primernega zase. Glede na to, da vam za Black Friday ponujamo res odlične akcijske cene in nore popuste, je smiselno opraviti nakup tudi za božična darila. Poleg tega seveda je akcija idealna, da si osvežite dom. Mogoče potrebujete nove brisače, kopalniške preproge ali le novo toplo prešito odejo in nove vzglavnike? Poglejte si naša vodiča za lažjo izbiro prešitih odej in vzglavnikov. Za boljše spanje si lahko privoščite po res odličnih cenah ležišče iz pene ali vzmetnico - poglejte vodič tu.

Glede na to, da čedalje več časa preživimo doma, je mogoče čas, da si pogledate našo izvrstno ponudbo jedilniških stolov in miz ter omaric za jedilnico. Akcija Black Friday vam omogoča ogromne prihranke, zato premislite ali morate zamenjati posteljino, dokupiti nova ogledala ali le dopolniti kavč z novimi okrasnimi blazinami in odejami? Za ureditev majhnih stvari v vašem domu bodo zagotovo prav prišle raznovrstne škatle in košare, omarice in regali, za božično vzdušje pa bodo poskrbele božične dekoracije in verige lučk. 

Za delo do doma imamo na voljo odlične pisarniške in računalniške stole ter pisalne mize. Zagotovo vam bo ponudba akcije Black Friday prav prišla, saj lahko veliko prihranite in nakupujete na največji nakupovalni dan v letu.

Pripravite se na največji nakupovalni dan v letu in prejmite kupon za 10 eur!

Da boste prejeli naše akcije in popuste za Black Friday, se vpišite na prejemanje naših e-novic. Vsi novi naročnike prejmejo kupon za 10 eur, ki ga izkoristijo ob nakupu nad 50 eur.

Prijavite se na naše e-novice

Izkoristite Black Friday 2024 za odlične nakupe na spletu in v trgovine

Vabimo vas v nakup tu na JYSK.si in v naše trgovine.  

Najlažji in najvarnejši nakup za Black Friday je seveda v udobju vašega doma. Izberete lahko dva načina spletnega nakupa in sicer z dostavo na dom ali v vašo najbližjo trgovino. Na voljo imate tudi možnost Click&Collect, pri kateri že v roku 0,5 ure lahko prevzamete vaše izdelke v vaši najbližji trgovini. 

Veselimo se vašega obiska za akcijo Črni petek - Black Friday v JYSK-u!