Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

 

Na tej strani boste našli najboljše ponudbe za Black Friday 2020. Tri dni pred pričetkom, vam bomo pokazali vse akcije, da se boste lahko pripravili na nakupovanje.

Kliknite na letak in poglejte TOP popuste!

BLACK FRIDAY 2020 V JYSK-U

V JYSK-u vsakodnevno skrbimo drug za drugega in za naše kupce. To vključuje tudi ohranjanje razdalje za preprečevanje širjenja koronavirusa na Black Friday. Da vam ne bo treba stati v vrsti, so vse naše odlične ponudbe veljavne nekaj dni, podaljšali smo delovni čas in zagotovili dovolj veliko zalogo izdelkov. Varno razdaljo lahko ohranjate tudi iz svojega doma in nakupujete na JYSK.si.

V JYSK-u bo letos potekal Black Friday od 25. novembra do 6. decembra 2020. Veselimo se, da vas bomo tudi letos za največji nakupovalni dan v letu povabili v nakup na JYSK.si, kjer boste lahko lahko naredili rezervacijo izdelkov prek storitve Click&Collect, in jih prevzeli na prevzemni točki trgovin. Seveda lahko varno kupite izdelke z dostavo na dom ali na prevzemna mesta trgovin.

Vabljeni v nakupovanje na Black Friday v JYSK

Black Friday je nedvomno največji nakupovalni dan v letu. Tradicija nakupovanja na Black Friday izhaja iz ZDA in sledi takoj za ameriškim praznikom zahvalni dan. Ime izhaja iz Philadelphije, kjer so ga tako označili zaradi neznosne gneče na cestah in v trgovinah na ta četrti petek v novembru.  Na Black Friday  trgovine pripravijo res odlične in najboljše ponudbe v letu. Black Friday pomeni tudi pričetek božičnih nakupov. Če se želite varno nakupovati na Black Friday, naročite in kupite izdelke kar v spletni trgovini. Tudi tu so odlične ponudbe za kupce. Več o Black Friday preberite tu.

Katere izdelke kupiti v akciji Black Friday?

V akciji Black Friday z norimi popusti bodo izdelki iz vseh kategorij našega asortimana, tako da bo vsakdo našel kaj primernega zase. Glede na to, da vam za Black Friday ponujamo res odlične akcijske cene in nore popuste, je smiselno opraviti nakup tudi za božična darila. Poleg tega seveda je akcija idealna, da si osvežite dom. Mogoče potrebujete nove brisače, kopalniške preproge ali le novo toplo prešito odejo in nove vzglavnike? Poglejte si naša vodiča za lažjo izbiro prešitih odej in vzglavnikov. Za boljše spanje si lahko privoščite po res odličnih cenah ležišče iz pene ali vzmetnico - poglejte vodič tu.

Glede na to, da čedalje več časa preživimo doma, je mogoče čas, da si pogledate našo izvrstno ponudbo jedilniških stolov in miz ter omaric za jedilnico. Akcija Black Friday vam omogoča ogromne prihranke, zato premislite ali morate zamenjati posteljino, dokupiti nova ogledala ali le dopolniti kavč z novimi okrasnimi blazinami in odejami? Za ureditev majhnih stvari v vašem domu bodo zagotovo prav prišle raznovrstne škatle in košare, omarice in regali, za božično vzdušje pa bodo poskrbele božične dekoracije in verige lučk. 

Za delo do doma imamo na voljo odlične pisarniške in računalniške stole ter pisalne mize. Zagotovo vam bo ponudba akcije Black Friday prav prišla, saj lahko veliko prihranite in nakupujete na največji nakupovalni dan v letu.

Pripravite se na največji nakupovalni dan v letu

Na tej strani boste našli najboljše ponudbe za Black Friday 2020. Tri dni pred pričetkom, vam bomo pokazali vse akcije, da se boste lahko pripravili na nakupovanje.

Da boste prejeli naše akcije in popuste za Black Friday že tri dni prej, se vpišite na prejemanje naših e-novic.

Prijavite se na naše e-novice

Izkoristite Black Friday za odlične nakupe

Vabimo vas v nakup tu na JYSK.si.

Najlažji in najvarnejši nakup za Black Friday je seveda v udobju vašega doma. Izberete lahko dva načina spletnega nakupa in sicer z dostavo na dom ali v vašo najbližjo trgovino na prevzemno točko. Na voljo imate tudi možnost Click&Collect, pri kateri že v roku 1 ure lahko prevzamete vaše izdelke na prevzemnih mestih trgovin

Veselimo se vašega spletnega obiska za akcijo Black Friday v JYSK-u!