Poglejte udobne naslanjače, fotelje in masažne stole

Dober naslanjač je pomemben kos pohištva v vaši dnevni sobi, saj mora biti udoben, da lahko na njem sedite in počivate. Prav tako lahko z naslanjačem ustvarite prijeten hygge kotiček v kotu vaše dnevne sobe. Možnosti za udoben počitek je veliko, tudi če si osmislite masažni stol. V podjetju JYSK imamo namreč široko paleto naslanjačev, foteljev, gugalnikov, masažnih stolov in počivalnikov. Na voljo so naslonjači z nasloni za roke, fotelji z nastavljivo funkcijo hrbtnega dela in nagiba, gugalniki, počivalniki s podaljški za noge, vrtljivi ležalniki in tudi masažni stoli. Sodobni naslanjači imajo mehanizme za prilagajanje naslonjala, vzglavja, naslonjal za roke in pogosto tudi nog. Mnogi naslanjači imajo razširjene dele, imenovane naslonjala za noge ali podnožja.

 

Udobni naslanjači, fotelji, gugalniki in masažni stoli

Je sploh kaj boljšega od tega, da se usedete v udoben naslanjač, počivalnik ali masažni stol s časopisom v roki in skodelico kave? Naslanjači in fotelji ter masažni stoli nudijo počitek, sprostitev ter so odlična in priročna izbira. Ne glede na to, ali ste bolj zadovoljni z modernim, skandinavskim ali retro počivalnikom, ki dopolnjuje videz vaše dnevne sobe, ali klasičnim oblazinjenim foteljem, boste v trgovinah JYSK ali v spletni trgovini zagotovo našli nekaj zase. Na voljo so tudi gugalniki, ki so primerni tudi za doječe mamice. Prav tako prodajamo nastavljive fotelje, modele ležalnikov z ujemajočimi se tabureji in več različnih masažnih stolov. Izberite tudi odejo ali okrasno blazino za še udobnejši počitek. Poglejte tudi tabureje, ki so dodatek k udobju počivalnikov.

Nasveti pred nakupom naslanjača ali masažnega stola

Pred nakupom premislite ter se vprašajte par vprašanj. Za kakšne namene potrebujete naslanjač ali masažni stol? Koliko prostora imate na voljo za fotelj? Bi moral biti fotelj lepega dizajna ali le praktičen? Katere lastnosti bi moral imeti počivalnik?

  • Visoko naslonjalo na naslanjaču je praktično, če želite sedeti pokončno, kar je boljše za vaš hrbet in vrat
  • Fotelji z nasloni za roke zagotavljajo večje udobje, vendar zavzamejo več prostora v širino
  • Fotelji s funkcijo nagibanja in vgrajenim podnožjem zahtevajo veliko več prostora pred in za foteljem
  • Pomislite, kakšne so noge na počivalniku, če hočete, da se prilega ostalemu pohištvu
  • Naslanjači ali masažni stoli v videzu usnja so izdelani iz trpežnega materiala in jih je enostavno čistiti le s krpo
  • Fotelji iz blaga so mehki in na voljo v več barvah, npr. črni, sivi, modri, zeleni, naravni barvi itd. Mogoče so malo manj praktični, saj so občutljivi in se hitreje umažejo, vendar lahko to preprečite z impregnacijo tekstila. Poglejte naše izdelke za nego tekstila TU.
  • Temnejši fotelji so bolj praktični. Zavedati pa se morate, da lahko naslanjač iz temne tkanine sčasoma pobledi.