Vzglavniki zagotavljajo dober spanec

Vzglavnik je skoraj enako pomemben za kakovost spanja kot vzmetnica. Če vaš vzglavnik ne zagotavlja zadostne opore za vrat, se lahko s tem izničijo pozitivni učinki dobre vzmetnice. Ob nakupu vzglavnika morate imeti v mislih odgovore na naslednja vprašanja: 1) Ali bolje spite z rahlo dvignjenim ali nizkim vzglavjem? 2) Ali večinoma spite na boku, hrbtu ali trebuhu? 3) Katero polnilo vam je ljubše? V trgovinah JYSK lahko najdete vzglavnike z različnim polnjenjem, ki vašemu telesu zagotavljajo ustrezno ergonomsko oporo v vseh spalnih položajih. Na voljo imamo modele vzglavnikov za odrasle in otroke. Vzglavniki imajo lahko naravno polnjenje (puh in perje) ali polnilo iz mikrovlaken. Več o različnih vzglavnikih si preberite v našem vodiču. Seveda pa v JYSK-u najdete vedno odlično ponudbo, z najboljšimi in ugodnimi cenami izdelkov in dostave. Prav tako vam v spletni trgovini nudimo dodaten izbor vzglavnikov, ki jih lahko kupite le na spletu. Aktualne akcijske ponudbe izdelkov najdete v najnovejšem katalogu.

  Mikrovlakna - GOLD

  ?

  Naravno polnilo - PLUS

  ?
  Vzglavnik 810g NOTODDEN 50x70x3
  16,50/kos.
  22,99 /kos.
  -28%
  plus
  Vzglavnik 750g GALDEBERGET 50x70/75
  27,50/kos.
  44,99 /kos.
  -38%
  plus

  ANATOMSKI VZGLAVNIKI

  Na voljo imamo tudi posebne vzglavnike iz anatomsko oblikovane spominske pene, da zagotavlja oporo vašemu telesu. Veliko ljudi ima raje posebne vzglavnike, ki se prilagodijo obliki vratu. Lastnosti posebnih anatomskih vzglavnikov so, da so ob straneh višji kot na sredini. Večinoma nimajo enake višine na obeh straneh, zato jih lahko obračate, kot vam je udobneje. Vzglavniku SOGN iz linije WELLPUR® lahko še bolje prilagodite višino. Več o tem preberite v blog zapisu naše nabavnice.

  VZGLAVNIKI WELLPUR

  Vzglavniki linije WELLPUR so primerni za alergike, saj pršice v njih ne morejo preživeti. Poleg tega so vzglavniki certificirani v skladu s standardom OEKO-TEX® 100, ki je vodilna oznaka v okviru svetovnih zdravstvenih standardov za tekstil.