Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Odlično stojalo za obešanje oblek
Prostorna omara v barvi hrasta in naslanjač v spalnici
Pletena košara z okrasno blazino in vazo

Omare, predalniki, police, poličniki in predsobe

V JYSK-u boste našli vse, kar potrebujete za shranjevanje stvari v vašem domu: garderobno omaro, predalnik, poličnik oz. knjižno omaro za knjige, omarice in police za čevlje, razne pletene in plastične košare, posode ter škatle, zanimivo obešalnike in stojala za oblačila, klopi in pohištvo za predsobe ali razne knjižne police. Na voljo so tudi razni vozički za lažje serviranje, ki pa lahko služijo tudi kot police za odlaganje. Z zanimivimi kosi pohištva za shranjevanje in odlaganje si lahko opremite vaš dom po akcijskih in ugodnih cenah s kombinacijo različnih serij pohištva, ki lepo sovpadajo v barvnih odtenkih. Na voljo so tudi lestve za odlaganje stvari.

ORGANIZACIJA DOMA 

Včasih je težko obdržati dom pospravljen in urejen po napornem dnevu. V podjetju JYSK imamo na srečo veliko dobrih rešitev za shranjevanje, ki vam lahko olajšajo vsakdanje življenje, ne glede na to, ali iščete pohištvo iz lesa, kovine, plastike, bambusa ali furnirja.

USTVARITE VEČ PROSTORA NA TLEH

Če nimate velike talne površine ali je le želite imeti več, lahko izberete kos pohištva, ki lahko visi na steni, na primer stensko polico, omarico ali omarico za čevlje. Izbira pohištva, ki ga lahko namestite na steno, vam olajša tudi sesanje. Klasična nihajna vrata garderobne omare zamenjajte z omaro z drsnimi vrati - tako lahko bolje izkoristite prostor v sobi. To je še posebej velika prednost, če soba ni tako velika. Po potrebi izberite drsna vrata z ogledalom in tako imate dve odlični rešitvi za boljšo izkoriščenost prostora v sobi. Ne pozabite kupiti tudi obešalnikov za garderobno omaro, da bodo oblačila lepo pospravljena. Tukaj preberite, kako izbrati pravo garderobno omaro.