Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Odlično stojalo za obešanje oblek
LIMFJORDEN
Pleteni košari

Omare, predalniki, police, košare in predsobe

V JYSK-u boste našli vse, kar potrebujete za shranjevanje stvari v vašem domu: garderobno omaro, predalnik, poličnik oz. knjižno omaro za knjige, omarice in police za čevlje, razne pletene in plastične košare, posode ter škatle, zanimive obešalnike in stojala za oblačila, klopi in pohištvo za predsobe ali razne knjižne police. Na voljo so tudi razni vozički za lažje serviranje, ki pa lahko služijo tudi kot police za odlaganje. Z zanimivimi kosi pohištva za shranjevanje in odlaganje si lahko opremite vaš dom po akcijskih in ugodnih cenah s kombinacijo različnih serij pohištva, ki lepo sovpadajo v barvnih odtenkih. Pripravili smo vam nasvete za lažji izbor garderobnih omar TU.

Organizacija doma

Včasih je težko obdržati dom pospravljen in urejen po napornem delovnem dnevu. V podjetju JYSK imamo na srečo veliko odličnih rešitev za shranjevanje, ki vam lahko olajšajo vsakdanje življenje, ne glede na to, ali iščete pohištvo iz lesa, kovine, plastike, bambusa ali furnirja. Poglejte naše pametne rešitve za shranjevanje v predsobi in odlične ideje za urejeno in organizirano spalnico. S pomočjo omaric, garderobnih omar, škatel in košar si lahko preprosto organizirate vse kotičke vašega doma.

Ustvarite več prostora na tleh in kako bolje izkoristiti prostor

Če nimate veliko talnih površin ali je le želite imeti več, lahko izberete kos pohištva, ki lahko visi na steni, na primer stensko polico, stensko omarico ali omarico za čevlje. Izbira pohištva, ki ga lahko namestite na steno, vam olajša tudi sesanje. Klasična nihajna vrata garderobne omare zamenjajte z omaro z drsnimi vrati - tako lahko bolje izkoristite prostor v sobi. To je še posebej velika prednost, če soba ni tako velika. Po potrebi izberite omaro z drsnimi vrati z ogledalom in tako imate dve odlični rešitvi za boljšo izkoriščenost prostora v sobi. Ne pozabite kupiti tudi obešalnikov za garderobno omaro, da bodo oblačila lepo pospravljena. Tukaj preberite, kako ustvariti red v omari.

Ustvarite red s škatlami in košarami

Ponavadi imamo dosti malih stvari v stanovanju, ki bi jih morali skriti oz. odložiti. Hkrati pa morajo biti vedno pri roki. To so na primer igrače, prti, kozarci za vino, ključi, fini porcelan, namizne igre ali kaj povsem drugega. Odlične za shranjevanje teh stvari so komode, police, predalniki, a tudi različni zaboji in posode, škatle in pletene košare za shranjevanje, ki se prilegajo tako v dnevno sobo, pisarno ali v spalnico. Poglejte najljubše košare in škatle naše nabavnice. Poglejte tudi naše nasvete, kako lahko na hitro uredite dom.