Poglejte predalnike, nizke omarice in komode

Predalnike in nizke omarice lahko namestite v vseh prostorih stanovanja ali hiše – v spalnici, kuhinji, jedilnici, kopalnici, pralnici in celo v garaži. Skratka, predalniki in komode so idealni za shranjevanje manjših predmetov, brisač, posteljnin in oblačil. V trgovinah JYSK boste našli predalnike in komode različnih dizajnov, oblik in velikosti z različnim številom predalov, predvsem so v nevtralnih barvah: beli predalniki, v naravnih barvah in sivih odtenkih. Narejeni so tudi iz različnih materialov in v nevtralnih barvah, da jih lahko skombinirate v vsak stil notranje opreme. Poglejte ideje za ureditev predsob.

56 izdelki
  56 izdelki

  Predalniki

  Predalnik OURE 3 košare
  75,-/kos.
  99,- /kos.
  -24%
  Predalnik BILLUND 3 predali
  95,-/kos.
  199,- /kos.
  -52%
  Predalnik BILLUND 3 predali bela/hrast
  135,-/kos.
  199,- /kos.
  -32%
  Samo na spletu
  Predalnik BILLUND 3+3 predali bela/hrast
  175,-/kos.
  249,- /kos.
  -29%
  Samo na spletu
  Predalnik VEDDE 5 predalov
  150,-/kos.
  189,- /kos.
  -20%
  Predalnik BRODAL 4 predali bela
  150,-/kos.
  189,- /kos.
  -20%
  Samo na spletu
  Predalnik BRODAL 4+4 bela
  235,-/kos.
  299,- /kos.
  -21%
  Samo na spletu
  Predalnik FREDENSBORG 3 predali bela
  185,-/kos.
  249,- /kos.
  -25%
  Samo na spletu
  Predalnik FREDENSBORG 5 predalov bela
  275,-/kos.
  349,- /kos.
  -21%
  Samo na spletu

  Ustvarite dodaten prostor v domu s predalniki in komodami

  Predalnike in komode lahko uporabite tudi za shranjevanje drugih stvari, ne samo za oblačila. Majhne in velike predmete, kot so igrače, ličila, brisače, posteljnina, prešite odeje, odeje, vzglavnike lahko shranite v predalniku. Predalnik je lahko tudi odličen dodatek k vaši garderobni omari. Če je v garderobni omari malo prostora, lahko nogavice in spodnje perilo shranite v predalnik. Ne glede na to, ali iščete majhen ozek predalnik ali velik, globok in prostoren predalnik, boste v JYSK -u našli moderen ali klasičen predalnik, ki vam ustreza.

  Predalniki in komode so v različnih stilih, oblikah, velikostih in z različnim številom predalov, košar in vrat. Ne glede na to, ali iščete komodo ali predalnik s košarami ali predalnike v beli, črni ali sivi barvi, imamo predalnik ali komodo, ki ustrezata vašemu domu. Poglejte, kako urediti spalnico.