Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Dva predalnika in omarica

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Predalniki so kosi pohištva, ki imajo veliko prostora in vam tako pomagajo ohranjati vaš dom urejen. So kombinacija funkcionalnosti in dizajna, ki lahko poudari vaš stil in vnesejo urejenost v vašo dnevno sobo, jedilnico, predsobo, spalnico ali katerikoli drug prostor. Eden od predalnikov je morda bolj primeren za vaš dom kot drugi, zato naj vas popeljemo skozi nekatere značilnosti, ki jih morate upoštevati, da se boste pravilno odločili za ustrezen predalnik.

1.    Kam želite umestiti predalnik?

Najprej se odločite, kam želite postaviti svoj nov predalnik. Koliko prostora imate na voljo in kaj je že v prostoru? Razmislite tudi o tem, ali bi vaš predalnik lahko služil več namenom in bi lahko nadomestil kakšen drug kos pohištva, ki ga že imate. Svojo dekoracijo lahko poenostavite tako, da združite svoje druge rešitve za shranjevanje v en velik predalnik. Police, škatle na tleh, obešalnike in druga mesta, kjer imate stvari na prostem, lahko odstranite v predalnik in dobite lep in urejen videz prostora.

Če želite razstaviti nekatere dekoracije, lahko izberete vitrino.

2.    Koliko prostora potrebujete za odlaganje? 

Nadaljujte tako, da razmislite, kaj želite shraniti v predalnik in kako velik mora biti. Ne naredite napake in podcenjujte svoje potrebe po shranjevanju stvari. Če imate prostor za predalnik, si omislite dvojni predalnik ali kupite dva, ki ju lahko postavite enega poleg drugega. Zagotovo boste hvaležni sami sebi, ko boste imeli večji namenski prostor za vse svoje stvari.

Predalnik lahko uporabite za shranjevanje različnih predmetov, ki se uporabljajo tudi v drugih prostorih. Predal lahko namenite prtom in servietam, četudi je predalnik postavljen v spalnico ali pisarno.

3.    Ali potrebujete poleg predalov tudi polico za shranjevanje na omarici?

Ni nujno, da je predalnik sestavljen samo iz predalov. Nekateri modeli predalnikov imajo vrata, drugi imajo polico. Predalnik s polico lahko opravlja dvojno funkcijo kot nočna omarica ali pa je idealna omarica na hodniku, kjer lahko na polici hranite pladenj s ključi.

Nekatere omarice s predali imajo poleg predalov še vrata, kar vam lahko pride prav, če potrebujete prostor za shranjevanje svečnikov in drugih večjih predmetov.

4.    Kakšen stil in barve so vam všeč?

Ko razmislite o osnovah – razpoložljivem prostoru in namenu, lahko začnete iskati stil, ki vam je všeč. Izberete lahko predalnik, ki dopolnjuje vaše obstoječe dekoracije, ali takšnega, ki je v nasprotju z njimi. Če so vaše dekoracije lahkotne in elegantne, lahko nadaljujete s tem slogom, a zakaj ne bi poskusili z nečim nekoliko drznejšim in kupili črn predalnik, ki bo pritegnil pozornost in dal prostoru poseben pečat.

Če ste v dvomih, ne pozabite, da s klasičnim videzom nikoli ne boste zgrešili.

Bel predalnik v spalnici

Če kupujete več kot le predalnik, imate edinstveno priložnost, da z izbiro pohištvenih elementov v isti kolekciji dosežete harmoničen in usklajen videz.

Izvedite več

Izpostavljamo posteljnine iz novega asortimana

Izpostavljamo posteljnine iz novega asortimana

Mini preobrazba domače pisarne

Mini preobrazba domače pisarne

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz