Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Klubski mizici v barvi hrasta ob modrem dvosedu in trosedu
Trosed s podaljškom za noge v L obliki v dnevni sobi s klubsko mizico
Klubska mizica iz hrastovega furnirja ob kavču v dnevni sobi

Pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba je osrednji del doma, kjer preživimo večino našega prostega časa na sedežni garnituri ali manjšem kavču ob gledanju televizije. V JYSK-u vam nudimo širok izbor pohištva za dnevno sobo v različnih dizajnih in stilih, od modernih in klasičnih, do kosov pohištva v skandinavskem stilu. Udobje nam nudijo tudi naslanjači. Na klubsko mizico lahko odlagamo daljince, časopise in knjige. Tabure lahko služi tudi kot dodatni sedež, ko gostite prijatelje, ali za shranjevanje stvari.  Če potrebujete dodatno ležišče imamo na voljo raztegljive zofe. Na voljo je pestra izbira poličnikov, knjižnih omarpolic in omaric, ki jih lahko dopolnite v stilu vaše dnevne sobe. Ljubitelji minimalističnega stila si poglejte ideje za ureditev dnevne sobe v tem blogu. Ko opremite dnevno sobo z izbranimi kosi pohištva, jo lepo uredite z dekoracijami. Preberite si tudi naše bloge z navdihi o ureditvi doma.  

Dnevna soba s kavčem kot osrednji del doma

Sedežna garnitura je stičišče dnevne sobe in morda najpomembnejši kos pohištva v dnevni sobi. Če iščete novo sedežno garnituro, imamo v podjetju JYSK na voljo veliko izbiro modelov sedežnih garnitur in kavčev kot dvosedi in trosedi, sedežnih garnitur z ležiščem ali L in U modelov sedežnih garnitur v različnih materialih in barvah. Našli boste tudi majhne in velike zofe v veliko različnih velikostih, tako da boste zlahka našli takšno, ki se prilega vaši dnevni sobi. Ne glede na to ali vam je bolj všeč moderen ali klasičen dizajn, boste zagotovo našli pohištvo po vašem okusu za ureditev dnevnega prostora vašega doma. Poglejte si velike zofe v sivi barvi, sedežne garniture AARHUS in naše raztegljive zofe z ležiščem in prostorom za shranjevanje.

Minimalizem v dnevni sobi

Minimalizem je življenjski slog, ki temelji na to, da je manj več. Vsak kos pohištva in dekoracije morajo imeti jasno funkcijo v prostoru. Poskusite tudi združiti dekorativen in funkcionalen vidik uporabnosti pohištva v dnevni sobi. Tako si lahko npr. kupite sedežno garnituro z dodatnim ležiščem. Služi dvema namenoma, hkrati pa ta ideja zavzame malo prostora v stanovanju ali hiši. Izberite nevtralne barve zofe, naslanjača in klubske mizice ter dodatke in dekoracije.

Hygge v dnevni sobi

Sedežna garnitura ali manjša zofa naj bosta čez dan elegantna in lepo okrašena z odejami ter okrasnimi blazinami v vašem stilu. Ko pa želite počivati, si lahko prinesete na kavč tudi vašo prešito odejo iz spalnice in se ovijte v njo na sedežni garnituri. Ne pozabite tudi na lepo in dodatno osvetlitev, izberite talno svetilko, da lahko berete knjige kar na kavču. Za dodatno osvetlitev kotičkov dnevne sobe pa lahko izberete ali verige lučk ali lanterne.

Preureditev dnevne sobe na ugoden način

Za nov videz dnevne sobe ne potrebujete velikega proračuna. Namesto dragih dizajnerskih kosov pohištva si privoiščite alternativne in cenejše kose pohištva za dnevno sobo. Bodite ustvarjalni in iz okvirjev za slike ustvarite svoje stenske dekoracije za dnevno sobo ali le zamenjajte okrasne blazine na kavču, zofi ali naslanjaču. V dnevno sobo lahko dodate okrasna ogledala, z blazinami iz umetne kože pa ustvarite ekskluziven videz. Poskrbite tudi za dobro osvetlitev, namizno svetilko lahko dodate na klubsko mizico ali omarico. Več o idejah si preberite TU.