Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Poglejte pohištvo za dnevno sobo: čudovite naslanjače in kavče

Dnevna soba je osrednji del doma, namenjen sprostitvi in udobju. V dnevni sobi preživimo večino našega prostega časa na sedežni garnituri, naslanjaču ali manjšem kavču ob gledanju televizije, branju knjig ali brskanju po spletu. Ena izmed pogosto uporabljenih kosov pohištva v dnevni sobi so klubske mizice. Tabure lahko služi tudi kot dodatni sedež, ko gostite prijatelje, ali za shranjevanje stvari. Če potrebujete dodatno ležišče imamo na voljo raztegljive zofe. Na voljo je pestra izbira poličnikov, knjižnih omarpolic in omaric, ki jih lahko dopolnite v stilu vaše dnevne sobe. Ljubitelji minimalističnega stila si poglejte ideje za ureditev dnevne sobe v tem blogu. Ko opremite dnevno sobo z izbranimi kosi pohištva, jo lepo uredite z dekoracijami. Preberite si tudi naše bloge z navdihi o ureditvi doma.  

Dnevna soba s kavčem kot osrednji del doma

Sedežna garnitura je stičišče dnevne sobe in morda najpomembnejši kos pohištva v dnevni sobi. Če iščete novo sedežno garnituro, imamo v podjetju JYSK na voljo veliko izbiro modelov sedežnih garnitur in kavčev kot dvosedi in trosedi, sedežnih garnitur z ležiščem ali L in U modelov sedežnih garnitur v različnih materialih in barvah. Našli boste tudi majhne in velike zofe v veliko različnih velikostih, tako da boste zlahka našli takšno, ki se prilega vaši dnevni sobi. Ne glede na to ali vam je bolj všeč moderen ali klasičen dizajn, boste zagotovo našli pohištvo po vašem okusu za ureditev dnevnega prostora vašega doma. Poglejte si velike zofe v sivi barvi, sedežne garniture AARHUS in naše raztegljive zofe z ležiščem in prostorom za shranjevanje.

Minimalizem v dnevni sobi

Minimalizem je življenjski slog, ki temelji na to, da je manj več. Vsak kos pohištva in dekoracije morajo imeti jasno funkcijo v prostoru. Poskusite tudi združiti dekorativen in funkcionalen vidik uporabnosti pohištva v dnevni sobi. Tako si lahko npr. kupite sedežno garnituro z dodatnim ležiščem. Služi dvema namenoma, hkrati pa ta ideja zavzame malo prostora v stanovanju ali hiši. Izberite nevtralne barve zofe, naslanjača in klubske mizice ter dodatke in dekoracije.

Hygge v dnevni sobi

V dnevni sobi lahko ustvarite hygge vzdušje s preprostimi, a učinkovitimi pristopi. Sedežna garnitura ali manjša zofa naj bosta čez dan elegantna in lepo okrašena z odejami ter okrasnimi blazinami v naravnih materialih. Ko pa želite počivati, si lahko prinesete na kavč tudi vašo prešito odejo iz spalnice in se ovijte v njo na sedežni garnituri. Ne pozabite tudi na lepo in dodatno osvetlitev, izberite talno svetilko, da lahko berete knjige kar na kavču. Za dodatno osvetlitev kotičkov dnevne sobe pa lahko izberete ali verige lučk ali lanterne.

Preureditev dnevne sobe na ugoden način

Za nov videz dnevne sobe ne potrebujete velikega proračuna. Namesto dragih dizajnerskih kosov pohištva si privoiščite alternativne in cenejše kose pohištva za dnevno sobo. Bodite ustvarjalni in iz okvirjev za slike ustvarite svoje stenske dekoracije za dnevno sobo ali le zamenjajte okrasne blazine na kavču, zofi ali naslanjaču. V dnevno sobo lahko dodate okrasna ogledala, z blazinami iz umetne kože pa ustvarite ekskluziven videz. Poskrbite tudi za dobro osvetlitev, namizno svetilko lahko dodate na klubsko mizico ali omarico. Več o idejah si preberite TU.