RAZIŠČITE DEKORATIVNA SVETILA IN VERIGE LUČK

Dekorativne svetilke in verige lučk so idealne za magično in toplo vzdušje v vašem domu, saj ustvarijo čudovit ambient. Na voljo so LED svetilke živahnejših barv in motivov, kot svetleče črke ali table, verige lučk v obliki srčkov ali v pastelnih barvah in nežnejših tonih. Poglejte tudi izbor naših lantern.

NAVDIH ZA ZABAVO Z DEKORATIVNIMI SVETILKAMI

Ustvarite prijeten prostor, kjer boste vi in ​​vaša družina uživali v uporabi različnih vrst svetilk. Naše dekorativne svetilke se uporabljajo predvsem kot prijetna dopolnitev ostalim svetilkam.

Verige luči

Okrasne svetlobne verige so zelo priljubljene kot nočna lučka v otroški sobi ali kot zatemnjena osvetlitev v najstniški sobi. Veriga lučk v nežnih modrih, zelenih in rožnatih barvnih odtenkih ustvarja umirjeno osvetlitev. Okrasite okrasno lestev, poudarite svoje velike talne lončnice tako, da na njih obesite svetlobno verigo z mini lučkami ali jo uporabite kot del osvetlitve za svečane priložnosti. 

Svetilke na baterije

Svetilke na baterije je enostavno postaviti na stesnke police, poličnike, okenske police ipd. Svetilke zagotavljajo nežno svetlobo, zaradi česar so idealne za osvetlitev ponoči. Če morate ponoči dojiti, so idealne tudi v otroški sobi, tako da se vi in ​​otrok ne prebudite.

Svetlobne škatle 

Svetlobna škatla s črkami lahko okrasi katerokoli sobo v domu. Uporabite jo, da napišete prisrčen pozdrav družini, kot okras v otroški sobi...

Svetlobni LED trak

Ustvarite dober pregled nad svojimi oblačili v svoji garderobi ali garderobi tako, da na notranji strani omare položite majhen LED trak okoli roba. Svetlobni trak lahko namestite tudi okoli ogledala ali tako da ga namestite na rob postelje ali pod posteljo, če potrebujete ponoči vstajati.

Možnosti uporabe naše dekorativne razsvetljave je veliko, veliko več idej pa imate zagotovo tudi sami.