Raziščite dekorativna svetila in verige lučk

Dekorativne svetilke in verige lučk so idealne za magično in toplo vzdušje v vašem domu, saj ustvarijo čudovit ambient. Na voljo so LED svetilke v nežnih barvah in motivih, verige lučk v obliki kroglic ali v pastelnih barvah. Poglejte tudi ponudbo LED svetilnih trakov, tudi z daljinskim upravljalnikom ter difuzorja z lučko. Na voljo so tudi čudovite lanterne. Za zabave pa si lahko omislite zvezdni projektor z LED lučkami.

14 izdelki
  14 izdelki

  Navdih za zabavo z dekorativnimi svetilkami

  Ustvarite prijeten prostor, kjer boste vi in ​​vaša družina uživali v uporabi različnih vrst svetilk. Naše dekorativne svetilke se uporabljajo predvsem kot prijetna dopolnitev ostalim svetilkam, kot samostojna dekoracija, prijetna dopolnitev porok, zabav in piknikov.

  Verige luči

  Okrasne svetlobne verige so zelo priljubljene kot nočna lučka v otroški sobi ali kot zatemnjena osvetlitev v najstniški sobi. Veriga lučk v nežnih barvnih odtenkih ustvarja umirjeno osvetlitev. Okrasite okrasno lestev, poudarite svoje velike talne lončnice tako, da na njih obesite svetlobno verigo z mini lučkami ali jo uporabite kot del osvetlitve za svečane priložnosti. Poigrajte se tudi z verigami lučk in veliko vazo, ter ustvarite samostojno dekoracijo.

  Svetilke na baterije

  Svetilke na baterije je enostavno postaviti na stesnke police, poličnike, okenske police ipd. Svetilke zagotavljajo nežno svetlobo, zaradi česar so idealne za osvetlitev ponoči. Če morate ponoči dojiti, so idealne tudi v otroški sobi, tako da se vi in ​​otrok ne prebudite.

  Svetlobni LED trak

  Ustvarite dober pregled nad svojimi oblačili v svoji garderobi ali garderobi tako, da na notranji strani omare položite majhen LED trak okoli roba. Svetlobni trak lahko namestite tudi okoli ogledala ali tako da ga namestite na rob postelje ali pod posteljo, če potrebujete ponoči vstajati.

  Možnosti uporabe naše dekorativne razsvetljave je veliko, veliko več idej pa imate zagotovo tudi sami.